Ana SayfaDizilerSurvivor'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor dün akşam yeni bölümleri ile ekrana geldi. Özellikle yayınlanan yeni bölümde, ödülün Açıklanması ile birlikte iki takımda oldukça heyecanlandı.

Survivor’da ödül oyununun ekranlara getirildiği dün akşam, ünlüler ve gönüllüler takımı yine birbirinden zorlu parkurlarda mücadele verdi. Özellikle ödül oyununun sonunda adalarında büyük bir keyif yapacak olan yarışmacılar, son haftalar için keyifli bir zaman geçirebilmek adına ödülü kazanmak için kıyasıya bir rekabete girdi.

Survivor Ödül Oyunu Nasıl Bitti?

Survivor ödül oyununa dün akşam iyi başlayan taraf gönüllüler takımı oldu. Ogeday, Elif Ve Berna olarak 3 kişi kalmalarına rağmen 5 kişilik ünlüler takımına karşı iyi bir mücadele sergileyen gönüllüler takımı, hızlı bir giriş yaparak aradaki farkı açtı. Oynanan oyunlar sonrasında ünlüler takımı ancak 3 oyun alabilirken durum 7-3 oldu. Bu. dan sonrasında ise özellikle ünlüler takımı maçı çeviremedi ve gönüllüler takımı büyük ödülün sahibi oldu.

Ödül Oyununda Ödül neydi?

Dün akşam oynanan oyunda büyük ödül olarak spa, yemek, müzik ve kuaför keyfi sunuldu. Özellikle elif ve Berna bu ödüle çok sevindi ve kuaförde kendilerini yeniledi. Birbirinden lezzetli yemeklerin yenildiği ödülde, özellikle gönüllüler takımı 3 kişi kalmanın ve galibiyet almanın keyfini çıkardı. Dün akşam ekrana gelen Survivor’da aynı zamanda farklı gelişmeler de dikkat çekti.

Berna ve Sabriye Gerilimi Bitmiyor!

Berna ve Sabriye arasında giderek artan bir gerilim yaşanırken, dün akşam da iki yarışmacı karşı karşıya geldi. Sabriye ile Berna arasında sert bakışmaların olduğu bir sırada Sabriye, Berna’ya dönüp, ‘Keşke dövüşçü olsaydın, hemen üzerine atlardım’ dedi. Berna ise bu lafın üzerine geri kalmadı ve Sabriye’ye “Atlasana” dedi. Bu yaşananlar üzerine özellikle iki takım yarışmacıları araya girerek Sabriye ve Berna’yı sakinleştirdi. İki isim arasındaki tartışma ödül oyunu sonrasında yapılan Selam ve ne de devam et. Özellikle kazandıkları ödüller sevincini yaşayarak açıklamalar yapan Berna’nın açıklamalarına dayanamayan Safiye’me Berna’nın bu konuşması sırasında Selam en iyi terk etti. Bu hareket üzerine açıklama yapan Berna ise bu hareketi büyük bir saygısızlık olduğunu ve kesinlikle kabul edilemeyeceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler