Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu İle Deha Bilimlier 'den Yasak Aşk Açıklaması...

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu İle Deha Bilimlier ‘den Yasak Aşk Açıklaması…

Ünlü tasarımcı Gülşah Saraçoğlu ve şarkıcı Deha Bilimlier ‘in yasak ilişki yaşadıkları dedikodusu magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Ünlü ikiliden yasak aşka dair ilk açıklama yapıldı. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Seviyorum Giyiyorum Diyen Gülşah Saraçoğlu’ndan Kürklü Paylaşım

Gülşah Saraçoğlu İle Deha Bilimlier ‘den Yasak Aşk Açıklaması…

Güzel modacının ünlü şarkıcıyla sahne sonralarında gözlerden gizli buluşup görüştükleri iddia edildi.

Deha Bilimlier: “Bu İddiayı Çıkaranın…”

İkili bu iddiaların ardından magazin programı 2. Sayfa ‘ya bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avukat Aslı Bilimlier ile evli üç çocuk babası olan Ünlü popçu; “Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul ‘daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı… Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah’la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm” dedi.

Deha Bilimler’e 15 Yıl Hapis Cezası İstemiyle Dava Açıldı!

Gülşah Saraçoğlu: “Deha Yıllardır Hayatımızda”

Ünlü modacı ise açıklamasında şunları dile getirdi; “Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı… Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok’a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar.”

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Deha Bilimlier Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler