Ana SayfaÜnlülerGülşah Saraçoğlu "Gökhan Göz Tarafından Aldatıldım!"

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu “Gökhan Göz Tarafından Aldatıldım!”

Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden başlamıştı. Geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı alan ikiliden Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını takipçilerine duyurmuştu. Konuya ilişkin tekrar açıklama yapan modacı ‘Konuşursam insan içine çıkamazlar’ dedi. Detaylar haberimizin devamında…

İnkar Edilen İki Evlat

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki gibi bir çok sayıda ünlü ismin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, iş adamı olan sevgilisi Gökhan Göz ile geçtiğimiz yıl olaylı  şekilde ayrılık kararı almıştı. Saraçoğlu ilişkisine bir şans daha vermiş ama geçtiğimiz günlerde yeniden ayrılık kararı almıştı.

Modacı biten ilişkisiyle ilgili, “Günlerdir sessizliğimi bozmuyorum. Çünkü konu benim konum değil ve son derece mide bulandırıcı bir konu. Sebep ise adı geçen kadının, böyle meshepsizliklerinin içinde olmak istemediğim içindir. Ancak sevgilim olan Gökhan Bey ile bir evlilik kararı almıştık geçtiğimiz çarşamba günü. Her şey hazırdı ve gerçekleşmedi. Maalesef hiç tanımadığım bir kadının karışık ilişkileri yüzünden, sahte kimlikler, inkar edilen bir nikah ve en acısı bir anne olarak üzülerek söylüyorum ki; inkar edilen ortada iki evlat…

Gülşah Saraçoğlu’nun Eski Sevgilisi Sessizliğini Bozdu!

Ne kadar acı… Diyecek bir şey yok çünkü son derece saygı, sevgi içerisinde olduğum ilişkimden sadece bu sebep yüzünden ayrılıyorum. Kimseye de bu konuyla alakalı bir açıklama yapmadım. Sadece Gökhan Bey’in ve şahsımın itibarı zedelenmemesi adına ve Gökhan Bey’in bana ‘Kimi arıyorsan ara, bu durumu çözersen sen çözersin’ demesi üzerine bir takım görüşmeler yaptığım doğrudur ama bilirsiniz ki ben kimsenin arkasından iş çevirmem. Çünkü yıllardır her zaman dobralığım ve dürüstlüğümle beni tanıdınız ve sevdiniz…” açıklaması yaptı.

Ünlü modacı, sözlerini, “Her şey buraya kadarmış, bir daha tekrarı olmayacaktır” şeklinde bitirdi.

Şikayetçi Olmayacağım

Ünlü modacı, daha önce eski sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti. İş adamı ise sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak, “Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah’tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım” notu ile paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler