Ana SayfaÜnlülerGökhan Alkan Aşka Geldi!

İlgili Postlar

Gökhan Alkan Aşka Geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Nesrin Cavadzade ile ayrıldığı dedikoduları dolaşan Gökhan Alkan, aşka geldi. Alkan, sevgilisinin çocukluk fotoğrafını, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” açıklaması ile paylaştı. Detaylar haberimizin devamında….

Gökhan Alkan Kimdir?

Nesrin Cavadzade kimdir?

Romantik Paylaşım

Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları konuşulan ikiliden Gökhan Alkan, sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram’dan, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” açıklamasıyla paylaştı. Oyuncunun paylaşımı takipçilerinden 220 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

Gökhan Alkan Nesrin Cavadzade’nin Ailesiyle Tanıştı

Geçtiğimiz sene mutlu bir aşka yelken açan çift birkaç ay önce Cevadzade’nin ailesiyle birlikte yemek yemişti. Evleneceklerine dair iddialar artan çift, Tarabya’daki bir restoranda görüntülendi. Çifte yemekte Cavadzade’nin anne ve babasını da eşlik etmesi evlilik dedikodularının artmasına neden oldu. Mekan çıkışında soru çiftin soru yağmuruna tutulması üzerine Gökhan Alkan “Fazla söze gerek yok. Aile yemeği yedik, çok mutluyuz” yanıtını vermişti.

Sevgilisini Öpücüklere Boğdu

Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla beğeni yağmuruna tutulan çift bu kez kameralar önünde birbirlerini öpücüklere boğdu. Balkonda yapılan bir fotoğraf çekiminden video paylaya Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile romantik pozlar paylaştı. Cavadzade, sevgilisini boynundan öptü. O anlar kameralara yansıdı. İkilinin paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Nesrin Cavadzade’den Ayrılık Açıklaması

Yasak Elma dizisinde Şahika rolüne hayat veren Nesrin Cavadzade, Bebek’te yürüyüş yaparken magazinburada.net kameralarına yakalandı.

Dizideki rol arkadaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade’nin Instagram hesabından fotoğraflarını silmesi ikilinin ayrıldığı dedikodularını beraberinde getirmişti. Nesrin Cavadzade ayrılık iddialarıyla ilgili, “İlişkimizde sorun yok. Her şey çok güzel gidiyor” şeklinde açıklama yaptı.

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da kimin öleceği merak uyandırırken Şahika rolünü oynayan Nesrin Cavadzade, çarpıcı açıklamalar yaptı. Nesrin Cavadzade, “Şahika karakterinin dizideki durumu senaryoda olması gerektiği gibi gidiyor. Türk izleyicisi Şahika gibi bir karakter olmadan yapabilir mi bilmiyorum. Biliyorsunuz efsaneler ölmez” şeklinde konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler