Ana SayfaDizilerGülperi'nin Kocası Sosyal Medyadan Tepki Çekti!

İlgili Postlar

Gülperi’nin Kocası Sosyal Medyadan Tepki Çekti!

16. bölümü yayınlanan Show TV’nin Gülperi dizisi herkesi resmen şoka uğrattı!

7 yıl boyunca ortada olmayan Eyüp, çıkıp geldi ve önce çocukları ve ailesi çok mutlu oldu.

Ancak Gülperi çok şaşırmıştı. Eyüp, ailesinin Gülperi hakkında anlattıklarına inandı önce, sonra çocuklarının karşı çıkması üzerine kafası karışık bir vaziyette dolaşmaya başladı.

Ancak Eyüp’ün onca yıl ortada olmayıp, babasının suçunu üstlenip ailesini bırakıp gitmesinden sonra yeniden dönmesi sevinçle karşılansa da Eyüp ya çok değişmişti ya da bize yanlış anlatıldı!

Gülperi’nin daha önce kocasını anlatırken hep iyi anlattığını bilen izleyenler, Eyüp’ün tavırlarına şaşırıp kaldı.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi dizisinde Eyüp, tam bir psikopat çıktı! İzleyicilerden yorum yağıyor!

Nurgül Yeşilçay’ın muhteşem oyunculuğuyla birlikte bir anda yükselişe geçen Gülperi dizisinde  7 sene boyunca hapiste kalıp işkence görmesinden midir bilinmez, gelir gelmez çocuklarına ve Gülperi’ye bağırmaya, ailesine gidip onlardan karısına ve çocuklarına bakmadıkları için para istemeye, ablası ve annesinin altınlarını paralarını almaya kadar vardırdı işi.

Gülperi’nin onu kocası gibi hissetmemesi, yakınlaşmaya çalıştığı anlarda kaçması da Eyüp’ü delirtti. “Benden boşanamazsın, sen benim karımsın” diyen Eyüp, Gülperi’yi psikolojik olarak yıpratmaya başladı.

Eyüp’ün “Benden başkasıyla oldun mu?” diye bağırması üzerine Gülperi korkarak olmadığını söyledi. Bunun üzerine Eyüp, “Birinin gözü gözüne değdiyse, biri senin yüreğini titrettiyse, seni de onu da öldürürüm” diyerek Gülperi’yi çok zor bir durumda bıraktı.

Eyüp’ün bu davranışlarını ‘psikopatlık’ olarak değerlendiren izleyiciler, sosyal medyadan yorum üstüne yorum yağdırdılar. Yakup Taşkın gibi bir adamın oğlunun daha farklı olmayacağı, ona benzeyeceği yorumlarını yapan izleyiciler, çok şaşırdıklarını da ifade ediyorlar bir taraftan.

İşte Gülperi ve Eyüp arasında geçen o çarpıcı sahneler:

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler