Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'dan Büyük Oyun!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’dan Büyük Oyun!

Başladığı günden bu yana gerek oyuncu kadrosu gerek konusu ile dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova 16.son bölümde; Demir’in başlattığı meydan savaşının mağlubu olan Yılmaz’ın kan beynine sıçrayıp yenik düşmeyi hazmedemedi. Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Veli beklenmeyen şekilde hayatını kaybederken, Yılmaz’ın canına kasteden Gaffur kovuldu. En çok merak edilen soru ise Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı ekranda mı oldu.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Kan beynine sıçradı!

Carşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 16.son bölümde; Başlattığı savaşta Yılmaz’a karşı galip gelebilmek adına yeni bir girişimde bulunarak, Sanayi Odası’nın başkanlığına adaylığını koyan Demir’in tek bir oy farkıyla kazanması üzerine kızılca kıyamet koptu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz ise Demir karşısında mağlup olmanın da verdiği etki sonucu öfke patlaması yaşayarak kontrolünü tamamen kaybetti. Yenik düşmeyi ne yaparsa yapsın hazmedemeyen Yılmaz, Demir’in hile ve şantaj yöntemine başvurarak kazandığını düşünürken, zevkten dört köşe olan Demir ise Züleyha’da araç hediye etmesi üzerine konakta bayram havası yaşandı. Diğer taraftan Yılmaz, Gafur’un Yılmaz’ın canına kıyma girişiminde bulunduğu bilgisine ulaşması üzerine kan beynine sıçrayarak onu konaktan kovma kararı almasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı sorgulaması hız kesmeden başlatıldı. Bununla birlikte gazetede Veli’nin beklenmeyen şekilde vefat ettiği haberinin alınmasıyla birlikte, Züleyha’nın bu işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının olmazsa olmaz reyting rekortmeni yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı…

Bir Zamanlar Çukurova’nın 27 Aralık’ta ekranlara gelen son bölümünde;

Çarşamba günü izleyicilerin merakla beklediği dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ada eski aşıklar bir araya geldi! Hem Yılmaz ve Züleyha, hem de Hünkar ve Fekeli, karşı karşıya geldi, aynı havayı soludu! Bölüme damga vuran olay ise Hünkar’ın, kocasının katili Fekeli ile tokalaşması oldu! Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi’ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gecenin ev sahibi Hünkar ise, karışık duyguların pençesinde, kocasının katili Fekeli’nin elini havada bırakmadı ve onunla tokalaştı.

Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yaptı! Züleyha’nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz verdi! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etti! Demir Yaman’ın teklifi ise 200 lira idi. Gelecek hafta neler yaşanacağı ise merak konusu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler