Ana SayfaDizilerÇarpışma 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Çarpışma 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Çarpışma 6.son bölümde; Veli’nin hakkından gelmek isteyen Kadir, Galip’le güçlerini birleştirerek işbirliği gerçekleştirirken son anda tuzağına düştü. Çarpışma son bölümde; Kerem, Yakup’un kıckacına aldığı Cemre’nin hayatını kurtarmak isterken patlayan mermi kendisine isabet etti. Çarpışma 7.bölüm fragmanı ekranda mı?

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Veli, Kadir’i bozguna uğrattı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma 6.son bölümde; Kadir Adalı, Veli’yi alt ederek hem bunca zamandır yaptıklarının bedelini ödetmek hem de Zeynep’in canından çok sevdiği kızı Aylin’in kazasız belasız onun elinden çekip kurtarabilmek üzere gözünü kararttı. Çarpışma son bölümde; Hiç vakit kaybetmeden faaliyete geçen Kadir Adalı, Galip’i ortaklık kurarak Veli’yi tongaya düşürmek için hep birlikte kolları sıvadı. Öte yandan Kerem, Yakup’un tetiği çekmek üzere silahını doğrulttuğu Cemre’yi içerisinde bulunduğu tehlikeli durumdan kurtarmak isterken çıkan arbede esnasında patlayan silah sesi işitilirken, merminin kendisine isabet ettiği Kerem’in yere yığılması yürekleri ağza getirdi. Kadir’in Veli’ye hazırladığı kumpas büyük bir felaketle sonuçlanırken, oyunun içerisinde olduğunu fark eden Veli’nin ise Zeynep’in kızına kavuşabilmesi tek bir korkunç seçenek bırakmasının ardından Çarpışma 7.bölüm fragmanı hız kesmeden sorgulaması yürütülüyor. Peki; Veli’nin, Galip’in canına kıyması emrini vermesi üzerine Zeynep korku, panik ve çaresizlik içerisinde silahını Galip’e doğrultup tetiği basmasının akabinde Çarpışma 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çarpışma 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının büyük bir çıkış yakalayan ve en çok konuşulan dizi projeleri arasına girmeyi başaran Çarpışma 7.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı…

Çarpışma son bölümde;

Planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır. Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 7.bölümü ile 24 Ocak Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler