Ana SayfaDizilerGülperi Dizisi 17. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

İlgili Postlar

Gülperi Dizisi 17. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi 3 hafta aradan sonra izleyenleri ile buluşuyor. Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı dizinin 17 bölümü merakla bekleniyor. Gülperi Dizisi 17. Bölüm 2. fragman yayınlandı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Gülperi Dizisi 17. Bölüm 2. fragman yayınlandı!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi 3 hafta aradan sonra izleyenleri ile buluşuyor. Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı dizinin 17 bölümü merakla bekleniyor. Gülperi Dizisi 17. Bölüm 2. fragman yayınlandı.

Gülperi dizisinin beklenin yeni bölümü 25 ocak cuma akşamı yayınlanacak. Gülperi ile Eyüp nikah kıyacakları sırada evlenme salonuna gelen Kadir, Eyüp’ün yalanlarını ve bir çok kişinin katilini olduğunu öğrenmiş, geç kalmadan Gülperi’i uyarmak ister. Dizinin yayınlanan ilk fragmanında Kadir, nikah salonuna girer ve nikahı durdurmak için Eyüp’ün Suriye’de öldürdüğü kişilerin isimleri söyler bunlar tanıdık geldi mi der. Kadir Eyüp’ün üstüne yürüyüp tüm cinayetlerini ispat edeceğini söyler. Oraya gelen Gülperi ikisini ayırmaya çalışır. Eyüp nikah basmaya gelmiş der, Kadir ise ben o nikahı 20 yıl önce basacaktım der. Artık nikah kıyılmıştır, Kadir’in söylediklerinden kafası karışan Gülperi çaresiz çocukları ile eve döner diğer yandan Hasan, Kadir’e tepkilidir babam hakkında ne biliyorsun diye üstüne yürür.

Kadir’in Gülperi’ye yazdığı şiir!

Kadir’in yanına giden Gülperi bir cevap hayatını mahveden ben olmayacağım der ve Gülperi’ye yazdığı şiiri okur anlaması için.

Ömrümüz böyle olmamalıydı ela gözlüm,

uzun hasretlerin arefesinde ellerim böğrümde kalmamalıydı.

Gülperi dizisinin 16. bölümünde neler yaşanmıştı!

Gülperi, Eyüp’ün gelmesiyle şok olmuştu ve o yokken yaşananları anlatmak zorunda kaldı. Babasının, ailesine yaptıklarını öğrenen Eyüp, babasından ve annesinden bunun hesabını sordu. Babasını tehdit etti ve suçu bir an evvel itiraf etmesini istedi. Suçunu itiraf eden Yakup Ağa tutuklanarak ceza evine girdi. Bu arada evde Eyüp’ün Can’a karşı ani tepkisinden sonra babalarında bir gariplik olduğunu anladılar. Eyüp, Annesi ve kız kardeşine babası hakkındaki gerçekleri anlattı ve tüm altınları ve kredi kartlarını aldı. Eyüp babasına da tüm mal varlığını üstüne yürütmesini istedi. Eyüp’ün aslında birlikte yaşadığı aileyi öldürüp kaçtığını öğrenen Kadir, Gülperi ve çocukların hayatının tehlikede olduğunu anlar.

 Timuçin Esen Kimdir?

Gülperi’nin Kocası Sosyal Medyadan Tepki Çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler