Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin 47. Bölümünden İlk Görüntüler Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin 47. Bölümünden İlk Görüntüler Yayınlandı!

Ekranların en çok izlenen bir çok ödül alan dizisi, Kadın yeni bölümüyle 3 hafta aradan sonra 22 ocakta izleyicilerinin karşısına çıktı. 46. bölümde bir kadın ölüyordu, herkes ölen kadının Bahar’ın annesi olduğunu düşünüyordu. Ölen Hatice değil Yeliz oldu. Kadın Dizisinin 47. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Özge Özpirinçci Kimdir? 

Kadın Dizisinin 47. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Ekranların en çok izleyen bir çok ödül alan dizisi, Kadın yeni bölümüyle 3 hafta aradan sonra 22 ocakta izleyicilerinin karşısına çıktı. 46. bölümde bir kadın ölüyordu, herkes ölen kadının Bahar’ın annesi olduğunu düşünüyordu. Ölen Hatice değil Yeliz oldu. Kadın Dizisinin 47. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Kadın dizisi 29 Ocak salı günü ekrana gelecek yeni bölümünde nefesler tutulacak. 47. yeni bölüm ilk fragmanda Sarp, Bahar’dan özür diliyor ve Bahar, Sarp’a yalan söylediği için tokat atıyor. Pırıl, Bahar’ın yaşadığı eve gelip bu olaylarda bizim bir suçumuzun olmadığını anladığın ve çocuklara bu durumu incitmeden anlattığın için teşekkür ederim diyor. Bahar, ben aptal bir kadın değilim, sen bizim ölmediğimizi biliyordun diyor.

46. bölümde neler yaşanmıştı!

Sarp, Bahar ve çocuklarının, Nezir tarafından kaçırılacağını öğrenir öğrenmez Bahar’ın evine koşar hemen buradan uzaklaşmaları gerektiğini silahlı adamların geleceğini söyleyerek çocukları da alıp binadan çıkacakları sırada silahlı adamları atlatarak oradan uzaklaşırlar. Suat, Bahar’ın kaçırılacağını, Şirin’e söylemişti. Sarp’ın Bahar’ı uzaklaştırdığını öğrenen Suat, Şirin’den şüphelenir.

Arif, Enver’i arıyor o sırada babasının yanında olan Şirin annesinin Bahar’ın evinde olduğunu öğrenince deliye dönüyor. Enver, Bahar’ın evine gittiğinde her yer polistir ve birde cenaze torbası görür.

Sarp, çocuklarını kurtardığı için sevinir, Bahar ise o tehlikeli adamların gideceği evde yakınlarını bıraktığı için endişelidir. Yeliz’in öldüğünü bilmeyen Bahar ve Çocukları rüyalarında Yeliz’i gördüklerini konuşurken ölen kadından bahsettiklerini Sarp anlar, ama üzülmelerini istemediği için söyleyemez. Öte yandan Doruk ve Nisan hep hayalini kurdukları aileye kavuştukları için mutludurlar ama olanlardan haberleri yoktur. Pırıl, Bahar ve Sarp’ın yakınlaşacağının farkında. Bu nedenle çocuklarını da alıp Sarp ve Bahar’ın kaldığı eve gidiyor. Kapıyı Nisan açıyor ve Sarp karşısında Pırıl’ı ve ikizleri görünce şaşkına dönüyor.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

 Kadın dizisi yine ödül aldı! Bu kez de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler