Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGülden Karböcek'ten Yeşilçam'ın sevilen şarkıları özlemle dinlendi!

İlgili Postlar

Gülden Karböcek’ten Yeşilçam’ın sevilen şarkıları özlemle dinlendi!

Gülden Karaböcek’ten İstanbulluların kulaklarındaki pası temizleyecek bir müzik ziyafeti geldi. Usta sanatçı Gülden Karaböcek, İstanbul Beyrut Performance Hall’de geçtiğimiz gün sahne aldı.

Müzik ziyafeti

“Efkarım birikti sığmaz içime, Bin sitem etsem de azdır kadere, Gülmeyi unutan yaşlı gözlere, Mutluluktan haber ver dilek taşı…” sözlerini taşıyan ‘Dilek Taşı’, ‘Sürünüyorum’, “Kırılsın ellerim neye yarıyor, Gençliğim gidiyor tutamıyorum, Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar, Bahtımın peşinde koşamıyorum, Ne zaman bitecek tanrım bu azap…” sözlerini taşıyan ‘Kırılsın Ellerim’, “Biliyorum evlisin, Seni bekliyor yuvan, Ayrilip gitmelisin, Daha geçmeden zaman, Aski bulduk zamansiz, Ne yapsakda faydasiz, Kavusmamiz imkansiz, Dayan yüregim dayan…” ‘Sen Evlisin’, ‘Ben Olmalıydım’ gibi klasiklerinin dile geldiği gecede usta sanatçı Gülden Karaböcek dinleyenlerine müzik ziyafeti yaşattı.[irp]

Yeşilçam’ın sevilen şarkıları da İstanbul’da yankılandı

Gülden Karaböcek dinlemeye gelenler bu şarkıların yanı sıra Yeşilçam’ın sevilen şarkılarını da seslendirdi. Muhteşem geçen gecede başarılı performansıyla beğeni toplayan Gülden Karaböcek konser sonrası da sosyal medyadan ve dileyenlerden çok olumlu dönüşler aldı.

“Çok mutluyum…”

Gülden Karaböcek’i, dinlemeye gelenler arasında kızı Nur Düzgit de vardı, annesini o gece yalnız bırakmadı. Sahneden seyircilere zaman zaman ilginç açıklamalar yapan Gülden Karaböcek, “Dolunayın etkisi midir bilmem gelirken enerjim çok düşüktü. Sahneye çıkınca inanın hepsi geçti. O güzel enerjinizi hissediyorum. Bu akşam burada sizlerle olduğum için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Başarılı sanatçı Gülden Karaböcekmüzik zifatiyle kalmayarak konser bitiminde hayranlarıyla hatıra fotoğraf çektirirken albümlerini de imzaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler