Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki dert yandı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki dert yandı!

Genç yaşına rağmen adını milyonlarca kişiye duyuran başarılı şarkıcı Aleyna Tilki son zamanlarda “Sen Olsan Bari” şarkısıyla gündem olandu ancak bu durumdan şikayetleri de var. Aleyna Tilki, katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarıya ulaşmak istiyor!

Katıldığı radyo programında sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarıya ulaşmak istediğini belirten genç şarkıcı Aleyna Tilki Türkiye planlarını tamamladıktan sonra yurt dışına açılmak istediğini söyledi. Yurt dışına açılma hedeflerini ve yapacaklarını şu şekilde açıkladı: “Türkü albümü yapmak istiyorum. Büyük bir proje. Yurtdışında kayıtlarını yapmak istiyoruz. Kendi bestelerimden oluşan Türkçe Pop albümü de yapmak istiyorum. Türkiye planlarımın hepsini tamamlayıp öyle dünyaya açılmak istiyorum. Yurtdışında bile istediğim gibi hareket edemiyorum. Oradaki bir Türk bile magazinci görevi görüyor. Bazen bunalıyorum o kadar.”

[irp]

“Bana yük gibi gelen şey…”

“Cevapsız Çınlama” şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki katıldığı radyo programında, çok fazla eleştirilere maruz kalması konusunda şu yorumda bulundu: “ Bana yük gibi gelen şey, tatil yapamamak. Bana çalışmak zor gelmiyor.”  Pek çok kişi tarafından eleştirildiğini de belirterek yeni şarkısı “Sen Olsan Bari”nin başarısı hakkında ise; “Şarkıyı ben seçtim. Ozan Çolakoğlu aranjesini yaptı. İlerideki hedefim dünya starı olmak ve psikoloji okumak istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Okul hayatı…

Genç yaşına rağmen adını milyonlarca kişiye duyuran başarılı şarkıcı Aleyna Tilki okul hayatı konusunda hayranlarına kendini şu şekilde anlattı; “Çok fazla ders çalışan biri değilim. Dersi derste öğrenen biriyim. Okul işlerini okulda hallediyorum. Gerekirse teneffüste ödevi bitiriyorum, eve götürmüyorum.” Genç şarkıcı Aleyna Tilki yaptığı açıklamalarla sevenlerine çok çalışmadan da yapılıyor mesajı verdi.

Aramızda bir sürtüşme yok
Katıldığı radyo programında Aleyna Tilkiye Sarı Şeker Sema’nın Demet Akalın ile aralarında bir husumet olup olmadığını sorması üzerine; “Aramızda bir sürtüşme yok. Hiç tanımıyordum, görüşmemiştim. Demet Akalın’a beste göndermiştim, bestemi de aldı. Yeni albümünde bir bestemi kullanacak. Bence hit bir beste olacak.” Açıklamalarında bulunan Tilki Demet Akalın’la aralarının iyi olduğunun vurgusunu da yaparak açıklamalarını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler