Ana SayfaÜnlülerGülçin Ergül Koronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Gülçin Ergül Koronavirüse Yakalandı!

Hepsi grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz yıllarda Yelda Kırçuval’ın youtube kanalına konuk olmuştu. ,Gülçin Ergül müzikten özel hayatına bir çok soruyu yanıtladı. Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra çizgisini bozmayan sanatçı müzik sektörüne yeni giren genç yeteneklere de önerilerde bulunmuştu. Gülçin Ergül, Koronavirüse Yakalandı!

Hepsi Grubu’yla adını duyuran şarkıcı Gülçin Ergül, koronavirüse yakalandı. Gülçin Ergül sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Grup Hepsi Barıştı mı? Gruba Kim Katıldı?

Gülçin Ergül, “Bu işin hiç şakası yok!”

Hepsi Grubu’yla adını duyuran şarkıcı Gülçin Ergül, koronavirüse yakalandı. Gülçin Ergül sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Bir döneme damga vuran Hepsi Grubu’nda yer alan Gülçin Ergül sürpriz bir kararla gruptan ayılmış ve yurt dışına yerleşmişti. Yabancı sevgilisiyle evlenen Ergül daha sonra Türkiye’ye dönmüş ve müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmişti. Yaptığı şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı korona virüse yakalandı. Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran Ergül; ‘Covid-19’dan dolayı hastanede gözetim altındayım. Lütfen herkes çok çok çok dikkat etsin çünkü bu işin hiç şakası yok.’ mesajını paylaştı. Koronavirüsü ağır geçiren ünlü şarkıcının bir süre daha hastanede gözetim altında kalacağı öğrenildi.

Gülçin Ergül
Gülçin

Gülçin Ergül Merak Edilen Bir Çok Soruyu Yanıtladı!

Gülçin Ergül, piyasaya girmek isteyen genç yeteneklere nasıl bir önerin olur? Sorusuna; Dışarıdan çok kolay göründüğünü ama müzik sektöründe şu anda rekabetin daha fazla olduğunu, her şeyin dijital platformda döndüğünü ve eskiden ünlü olmanın daha kolay olduğunu söyledi. Gülçin, onlara kalplerinin sesini dinlemelerini ve ona göre hareket etmelerini önerdi. Artık başarıyı tıklama sayısıyla ölçmeye başladıklarını, bunun çok yanlış olduğunu ve başarılı olmak tıklama sayısının yükselmesi olmadığını çünkü çoğu zaman hile de yapılabildiğini belirtti.

Gülçin Ergül, kendi başarısını bunlarla ölçmediğini, jazz söylendiği zaman yada insanların Türkiye’de çok ilgi göstermediği bir müzik yapıldığı zaman alıcısının çok az olduğunu bildiğini ama her zaman da böyle olmadığını söyledi. Repertuarını çok genişlettiğini ve farklı tarzlarda şarkı söylediğini ve dinleyiciyi mutlu ettiğini ama farklı tarzda söylediği işlerin kaliteli olduğunu, getirisi az bile olsa tahmin edici bulduğunu söyledi.

Gülçin Ergül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler