Ana SayfaÜnlülerGülçin Ergül Gözyaşlarına Boğuldu

İlgili Postlar

Gülçin Ergül Gözyaşlarına Boğuldu

4 ay önce Balıkesirde sevgilisi ile birlikte trafik kazası geçiren Gülçin Ergül, muhabirlerle sohbet etti. Konu Erdal Şeyda Lafçı’ya gelince Gülçin Ergül gözyaşlarına boğuldu… İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Gülçin Ergül Pyalaşımıyla Herkesi Duygulandırdı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülçin Ergül paylaşımına şu notu düştü; “Yanağının yumuşaklığını hissederek öpücükler kondurabilmeyi, beni hayata bağlayan dünyanın en güzel gülüşünün içimi aydınlatmasını ve ben her şarkı söylediğimde beni can kulağıyla keyifli dinlediğini görebilmeyi çok isterdim… ‘Biz birbirimize çok iyi geliyoruz’ derdin. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın. Aşkımız sonsuza dek sürecek. Ben senin için yaşayacağım, bulutlar ötesinde şarkılar söyleyeceğim. Verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım. Seni her daim sınırsızca seveceğim”

Gülçin Ergül Kimdir?

Klip İçin Son Hazırlıklar Tamamlanıyor

Klip yönetmeninin de olduğu grup ile toplantı yaptığını söyleyen Ergül, muhabirlerle sohbet etti.

Ünlü şarkıcı “Arkadaşlarımla buluştum. Bir proje üzerine konuşuyoruz. Klip yönetmenimiz de var, ufak bir toplantı. Hayatını kaybeden erkek arkadşıma ithafen bir şarkı yaptık. Benim hayatım müzikle geçiyor biliyorsunuz. Kendimi en iyi bu şekilde ifade ediyorum. Duygularımı dönüştürdükçe bu beni rahatlatıyor. Acımı hafifletiyor. Paylaşmak da çok güzel bir şey. O yüzden müziğe sarılarak hayatıma devam etmeye özen gösteriyorum. Şarkılar yapıyorum bol bol. Son hazırlıkları yapıyoruz.” dedi.

Kazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama!…

Gülçin Ergül Gözyaşlarına Boğuldu

Konu kaybettiği sevgilisine gelince gözyaşlarını tutamayan Gülçin Ergül “Kabullenmesi çok zor bir durum. Özellikle ilk dönemler. Kendime yeni yeni geliyorum. Böyle bir travmayı atlatabilmek, hem o arabadan çıkabilmemin mucizevi bir şekilde olması… Hem büyük kaybım… Ağlamak istemiyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler