Ana SayfaDedikoduGülben, Erhan Çelik'in Paylaşımına Çok Kızdı!

İlgili Postlar

Gülben, Erhan Çelik’in Paylaşımına Çok Kızdı!

Gülben, Erhan Çelik’in Paylaşımına Çok Kızdı: Çocuklarımın Babasını Zor Tuttum

Erhan Çelik ile evliyken, eşini Tolga Duğles ile aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Gülben Ergen, aylar sonra ilk kez Seda ve Uğur’la programına katıldı. Ve iddialarla ilgili ilk kez konuştu. “Ben kimseyi aldatmadım” diyen Ergen, eski eşi ve çocuklarının babası Mustafa Erdoğan’la ilgili anektodu canlı yayında açıkladı. Sesi titreyerek konuşan Gülben Ergen’in zaman zaman sesinin yükselmesi dikkatlerden kaçmadı.

“Çocuklarımın Babasını Zor Tuttum”

Erhan Çelik’in sosyal medya hesabında Gülben Ergen’in çocuklarıyla paylaştığı fotoğrafa Gülben Ergen ve çocuklarının babası olan Mustafa Erdoğan’dan çok sert çıkışlar geldi. Uzun zamandır hakkında çıkan haberlere sessiz kalan ve yargı sürecinin başladığını her fırsatta söyleyen Gülben Ergen araya çocukları girince sessizliğini çok sert sözlerle bozdu. Erhan Çelik’in Instagram’da paylaştığı fotoğraflar nedeniyle Mustafa Erdoğan’ın çileden çıktığını söyledi. Ergen “Çocuklarımın bende dahi olmayan mahrem fotoğraflarını paylaştı. Çocuklarımın babasını zor tuttum.” dedi.

Çelik’in “Çocuklar bana baba diyordu” sözlerine de cevap veren Ergen, “Ne babası. Benim çocuklarımın aslan gibi babası var. Çocuklarımın babasıyla, çocuklarımı ondan koruyacağım. Çocuklarım Annelerinin evlendiği adama abi’ dediler. Anneleri için verdikleri krediydi o” diyerek serzenişte bulundu.

Gülben, Erhan Çelik'in Paylaşımına Çok Kızdı!
Gülben, Erhan Çelik’in Paylaşımına Çok Kızdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler