Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinden Komşuları Şikayetçi!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinden Komşuları Şikayetçi!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinin Gürültüsü, Komşularını Bezdirdi

Ulus’ta oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer’in, gürültü nedeniyle komşularını bıktırdığı öne sürüldü. Hatta çiftin gürültüsüne dayanamayan bir aile taşınmak zorunda kaldığı söylentiler arasında yer alıyor.

Çift Sade Bir Tören İle Dünya Evine Girmişti

Moda ile ilgilenen 2 yıl süren ilişkinin sonunda dünya evine giren çift hatırlayacağınız üzerine Paris’te sade bir törenle evlenmişlerdi. Tören de sadece 40 kişi olan ve sağlık durumları nedeniyle Kıvanç Tatlıtuğ’un annesinin katılamaması da uzun süre konuşulan konular arasında yer aldı. Evlendiklerinden bu yana sık sık bebek haberleriyle gündeme gelen Başak ve Kıvanç çifti nazara çok inandıkları için bu tür haberleri konuşmuyolarmış.

Komşuları Ünlü Çiftten Bezmiş Durumda

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer, Demet Akbağ’ın Ulus, Ayşe Sultan Korusu’ndaki evini kiralamış, bir yıllık kira bedeli olan 120 bin lirayı da peşin ödemişlerdi.Söylentilere göre dört katlı binanın sakinleri, çiftin gürültüsünden bıkmış. Eve ses sistemi kurduran ikili, dizileri bile yüksek sesle izliyormuş. Hatta bir aile bu yüzden taşınmış. Çift ancak tatildeyken komşular huzur buluyormuş!

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler