Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'den Serkan Kaya'ya övgü. İmparator çok kızacak!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den Serkan Kaya’ya övgü. İmparator çok kızacak!

Gülben Ergen, kendini yeni İmparator ilan eden Serkan Kaya’ya övgü dolu sözler etti. Ergen’in, “Mütevazi olmak nasıl da ışık katar insana Serkan Kaya” sözleri, İbrahim Tatlıses’i çok kızdıracak. işte detaylar…

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses devrinin bittiğini ve kendisinin yeni İmparator olduğunu iddia eden ve İbrahim Tatlıses’in tepkisini çeken Serkan Kaya’ya övgüler dizdi. Kaya’nın şarkı söylediği anları sosyal medya hesabından paylaşan Ergen, Serkan Kaya’yı öve öve bitiremedi.

Serkan Kaya’nın performansını Instagram hesabından Gülben Ergen, paylaşımına “Mütevazi olmak nasıl da ışık katar insana Serkan Kaya, saatlerce kaldığı sahnesinden inmiş… Kulisinden sessizce evine gideceği vakit çoktan gelmiş… Sabahın saat 5’i, ona ve sesine sevgisi sonsuz olan kardeşim Sabahattin Aydın’ı kırmıyor ve o yorgunluğa rağmen mırıldanıyorlar ikisi…” notunu yazdı.

Ergen’in bu paylaşımı, kendini imparator ilan eden Serkan Kaya’ya tepkili olan İbrahim Tatlıses’i küplere bindirecek cinsten. Şimdi gözler müzik dünyasının İmparator olarak anılan sanatçısı İbrahim Tatlıses’e çevrildi. Tatlıses’in Ergen’e tavrının ne olacağı merak ediliyor.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler