Ana SayfaÜnlülerAvatar Atakan ve Serap Korkmaz Evlendi

İlgili Postlar

Avatar Atakan ve Serap Korkmaz Evlendi

Avatar Atakan ve Serap Korkmaz yapılan görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. ,

Survivor 2016 ile birlikte yakından tanımaya başladığımız Avatar Atakan, hayatını Serap Korkmaz ile birleştirdi. Geçtiğimiz günlerde çift tarafından yapılan açıklamalarda düğün tarihinin kesinleştirildiği belirtilirken, iki ismin hayatlarını birleştireceği duyuruldu.

Avatar Atakan ve Serap Korkmaz Düğünü Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde beklenen düğün yapıldı. 2 hafta önce nikah yapan ve bu mutluluğu sevenleriyle paylaşan Avatar Atakan ve Serap Korkmaz 3 aylık nişan süresinin ardından resmen evlendi. 5 Mart günü yapılan düğün ile birlikte iki isim bir ömür boyu mutluluk için evet dedi. Avatar Atakan’ın oldukça heyecanlı olması gözlerden kaçmadı.

Daha önce nikah yapılmasına rağmen düğünü erteleyen çift, yoğun iş tempoları nedeniyle 5 Mart akşamı yapılan düğünle birlikte tüm sevenleri ile bu mutluluğunu paylaştı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan nikahta özellikle Avatar Atakan’ın basit bir tişört ile nikaha katılması oldukça dikkat çekmiş ve sosyal medyada eleştirilmişti.

Dün akşamki düğünde ise iki isim de tercih ettiği kıyafetler ve dış görünümleri ile oldukça dikkat çekti ve beğenildi. Çiftin düğününe ünlüler dünyasından pek çok isim katılırken Avatar Atakan ve Serap Korkmaz bu mutlu günlerinde yalnız bırakılmadı.

Geçtiğimiz haftalardaki özellikle arkadaş ortamında yapılırmışçasına özensiz bir şekilde nikah yapılması pek çok kişinin çifti eleştirmesine yol açmıştı. Fakat dün akşamki düğünde tüm detaylar özel bir şekilde düşünülmüş olarak görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler