Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin Yasağa Uymadı Fena Yakalandı !!!

İlgili Postlar

Caner Erkin Yasağa Uymadı Fena Yakalandı !!!

Beşiktaş’ta forma giyen yıldız futbolcu Caner Erkin, yasak olduğu halde restoranda puro içerken görüntülendi. Üstelik restoranda sigara içilmesinin yasak olduğu, buna rağmen yasağı deldiği belirtildi. Sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Caner daha önce de bi kafede nargile içerken görüntülenmişti.

YASAĞA RAĞMEN PURO İÇTİ 

Gece hayatına düşkünlüğüyle de bilinen Erkin, son görüntüsüyle yine magazin haberlerinin gündeminde yer almayı başardı.Önceki akşam oyuncu eşi Şükran Ovalı’yla Yeniköydeki Arnavutköy Balıkçısı’nda bir arkadaşının doğum gününe katılan Erkin, yasak olmasına rağmen mekanda puro içti. Kuralları çiğneyip sağlığını hiçe sayan Caner puro içerken objektiflere yakalandı.Caner Erkin Yasağa Uymadı Fena Yakalandı !!!

EŞİNİN KOLUNTAN TUTARAK KONUŞMASINA ENGEL OLDU

Yeniköydeki Arnavutköy Blıkçısına arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için gelen  Caner Erkin Şükran Ovalı çifti gecenin ilerleye saatlerine kadar eğlendiler. Akşam saatlerinde gittikleri mekandan gece yarısına doğru çıkan ikili, bi anda karşılarında gazetecileri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çıkışta Caner Erkin tüm soruları yanıtsız bırakırken, gazetecilerin sorularını yanıtlamak için duraklayan eşini kolundan tutup otomobile yönlendiren ünlü futbolcu, Şükran Ovalı’nın konuşmasına müsade etmedi.

Caner Erkin Yasağa Uymadı Fena Yakalandı !!!

MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR 

Beşiktaşlı futbolcu geçirdiği sakatlığı nedeniyle sahalardan ve takımından birhayli uzak kalmıştı. Erkin her ne kadar sahalardan uzak kalsada magazin gündeminden bir türlü uzak kalamıyor nerdeyse her geçen güm adından söz ettiriyor. Eski eşi Asena Atalay’la olaylı nafaka davası, oğulları çınarın velayet davsı  ve Şükran Ovalı ile olan evliliğiyle ilgli haberlerle gündemden düşmüyor.Caner Erkin Yasağa Uymadı Fena Yakalandı !!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler