Ana SayfaÜnlülerBodrum Masalı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Bodrum Masalı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bodrum Masalı 27. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi.

Bodrum Masalı için yayınlanan 27. bölüm fragmanı dizide yaşanacak olayların daha da merak edilmesine sağladı. 12 Mart pazar akşamı ekranlara gelecek olan dizi, şimdiden takip edilmeye başlandı. Her pazar akşamı yayınlanan ve yayınlandığı gecelerde yüksek izlenme oranları alan Bodrum Masalı, dün akşam da yine yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yer aldı.

26. bölümü yayınlanan dizi yeni bölümün ardından yeni fragmanı ile dahi ilgi çekmeyi başardı. Bodrum Masalı 27. bölüm fragmanı ile nelerin yaşanacağı ve hikâyenin nasıl devam edeceği daha net görüldü. Fragmanın yeni bölümün hemen arkasından yayınlanması da oldukça dikkat çekti.

Bodrum Masalı 27. Bölüm Fragmanı Neler Söylüyor?

Yayınlanan yeni fragmana göre yaşanacak olaylar şöyle;

Asiye’yi zorlu günlerin beklediği net bir şekilde görülüyor. Yaşanan bu durum Aslı’nın vereceği kararların daha da zorlu olmasına neden olurken, özellikle Yıldızı’n da hayatında dönüm noktası yaşanıyor. Fakat yıllardan beri birbirinden haberi olmayan anne ve kızın bir araya gelmemesi adına kötü planları yapılmaya devam ediyor. Bu nedenle birbirine çok yaklaşmış olsa da anne ve kızın yıllar sonra bir araya gelememesi de mümkün.

Yeni yayınlanan yeni bölüm fragmanında tüm bu anlar dikkat çekerken, şimdiden önümüzdeki Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölüm konuşulmaya başladı. Farkı hikayesi ve diziye dahil olan yeni oyuncular ile birlikte yeniden ilginin çekilebildiği Bodrum Masalı 27. bölümü ile haftaya ekranlara gelecek.

Bodrum Masalı 27. bölüm fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=4SHAhyZaKCI

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler