Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen İle Ayrılan Burak Törer'den Manidar Paylaşım

İlgili Postlar

Gülben Ergen İle Ayrılan Burak Törer’den Manidar Paylaşım

Gülben Ergen’le 8 aylık ilişkilerini noktalayan Burak Törer’den ayrılık sonrası manidar paylaşım geldi. Burak Törer, biten ilişkisi sonrası duygusal mesajlar yayınladı. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen’den ayrılan Burak Törer’den ilk açıklama

Gülben Ergen İle Ayrılan Burak Törer’den Bugün Manidar Paylaşımlar Geldi.

İlişkileri magazin gündemine bomba gibi düşen Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinin aşkı bitti. Sürpriz beraberlik Burak Törer’in Instagram hesabından paylaştığı ayrılık mesajıyla sona erdi. Ayrılık sonrası gözlerin çevrildiği Gülben Ergen’den karşılık olarak sadece “Teşekkür ederim” mesajı geldi.

Yılların küslüğü bitti mi? Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı?

İşte Burak Törer’in Ayrılık Ardından Yaptığı Paylaşımlar;

Şok ayrılık kararı sonrası Burak Törer, sosyal medya hesabından art arda manidar paylaşımlar yaptı. Burak Törer’in paylaşımları, “Ayrılık acısı mı çekiyor” sorusunu akıllara düşürdü.

Gülben Ergen kimdir?

Ayrılık Sonrası Göze Çarpan Detaylar!

Bu yıl Mart ayında başlayan aşkları çok konuşulan Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinin ayrılığının sebebi ise merak edilen konular arasında geliyor. Aşk yaşadıkları dönemde, Burak Törer’in sürekli Gülben Ergen’le olan fotoğraflarını paylaşması ancak Gülben Ergen’in Burak Törer’le fotoğraf paylaşmaması ayrılığın yaklaştığı iddialarını da kuvvetlendirmiş oldu. Ayrıca Burak Törer, ayrıldıklarını açıkladıktan sonra Gülben Ergen’le olan fotoğraflarını Instagramından hala silmediği görülüyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler