İlgili Postlar

Gotik Nilay

Yer aldığı her projede kendini güncellemeyi bilen Nilay Dorsa, sahne şovlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kadın popçular arasında yaşanan kıyafet savaşlarına dahil olan Dorsa, bu kez gothic tarzıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Yeni tarzıyla sevenlerinden “Gotik Nilay” yorumunu aldı. Sosyal medyada konserine ait kareleri paylaşan ünlü şarkıcıya yine kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Tarzıyla Beğenildi

Top model, şarkıcı ve oyuncu Nilay Dorsa, içinde bulunduğu her yeni projeyle sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Bir yandan başrollerini Nami Esatgil, Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar ve Zeynep Buse Kale ile paylaştığı komedi oyunu ‘Seni Gidi Beni’ ile tiyatro seyircisiyini selamlayan Dorsa, öte yandan müzik kariyerine emin adımlarla devam ediyor. Önceki gece İstanbul’da konser veren ünlü model, sahne tarzıyla yine çok konuşuldu.

Nilay Dorsa’nın Televizyonu..

“Bu Savaşta Ben de Varım”

Özellikle son dönemde kadın popçular arasında yaşanan kıyafet savaşlarına dahil olan Nilay Dorsa, gothic tarzdaki siyah seksi kostümüyle tam not aldı. Güzelliğini ve kusursuz fiziğini cesurca sergilediği Mitra Kostüm imzalı kıyafeti bu gece için özel olarak tasarlanan Dorsa, “Kendimi güncellemeyi, bu yenilenmeyle de her seferinde sevenlerimi şaşırtmayı seviyorum. Sahne şov yeridir ve ortada bir savaş varsa bu savaşta ben de varım” dedi.

Nilay Dorsa Kimdir?

“Eleştiriler Çok Yersiz”

Başta Gülşen olmak üzere iddialı sahne kıyafetleri eleştirilen kadın popçuları savunan Nilay Dorsa, sanatçının farklı olması gerektiğini söyledi. Ünlü güzel, “Ben ilk günden beri sahnede radikal olmayı savundum ve öyle davrandım. Bunu eleştirenleri anlamak güç. Çünkü sahneye çıkmak cesaret ister. Bu cesareti gösteren kişi de zincirleri kırmalıdır. Bu yöndeki olumsuz eleştiriler beni etkilemez, aksine daha iyisini yapmak noktasında kamçılar” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler