Ana SayfaDedikoduGönül Dağı Dizisi Ekibi Depremzedelere Yardıma Gidiyor

İlgili Postlar

Gönül Dağı Dizisi Ekibi Depremzedelere Yardıma Gidiyor

Bir destek haberi de Gönül Dağı dizisi ekibinden geldi. Cumartesi akşamları TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin ekibi çekimlere ara vererek karavanları afet bölgesine götüreceğini duyurdu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana gelmişti. 10 ilimizi etkileyen büyük felaketin ardından her sektörden insan, marka, kurum ve kuruluş depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım seferberliğine katıldı. 

Gönül Dağı Dizisi Ekibi Beğeni Topladı

Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu bu günlerde Gönül Dağı dizisi ekibi de sessiz kalmadı ve çekimlerine ara vererek karavanlarını depremzedeler için afet bölgesine götüreceğini müjdeledi. Gönül Dağı ekibi “Köprü Film ve Gönül Dağı ekibi olarak, ülkemizde etkili olan deprem felaketinin ardından geçirdiğimiz bu zor günlerde ilan edilen milli yas ile birlikte setimizi durduruyor ve karavanlarımızı deprem bölgesine gönderiyoruz. 9 Şubat saat 13.00’de deprem bölgesine ulaştırmak üzere hazırda 5 karavan ile AFAD’a ihtiyaç malzemeleri ile yüklü araçlarımızı yollayacağız.Yaralarımızı hep birlikte saracağız” açıklamasıyla büyük beğeni topladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler