Ana SayfaDedikoduEbru Yaşar Deprem Bölgesine 3 Tır Yardım Gönderdi!

İlgili Postlar

Ebru Yaşar Deprem Bölgesine 3 Tır Yardım Gönderdi!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla 7,7 ve  7,7 şiddetinde meydana gelen 2 büyük deprem Türkiye’yi derinden sarstı. Yurtiçi ve yurtdışından gelen ekiplerle arama kurtarma çalışmaları halen sürüyor. Kurtarılan vatandaşlarımıza yardım için ünlü isimler ve halk tarafından gönderilen yardım tırlarının ardı arkası kesilmiyor.

Şarkıcı kimliğiyle tanıdığımız Ebru Yaşar da deprem nedeniyle hem sosyal medyada birlik ve beraberlik çağrısı yaptı hem de hazırlattığı 3 tır acil ihtiyaç yardımı ile örnek bir davranış sergiledi. Tırlar Maraş, Hatay ve Diyarbakır’a gönderildi. 

 

“Gün Birlik Olma Günü”

Türkiyeyi yasa boğan depremde son verilere göre 9 bin kişi hayatını kaybederken 50 bine yakın vatandaş yaralanmıştır. Depremin etki ettiği illerde acı tablo saatler geçtikçe artıyor. Ünlü sanatçı Ebru Yaşar’da yardım çığlıklarına kayıtsız kalmadı. Türkiye’de yaşanan toplumsal olaylara karşı duyarlılığı ile bilinen şarkıcı yaptığı paylaşımda “Gün birlik ve beraberlik günü. Az yada çok demeden eminim ki herkes üzerine düşeni yapacaktır. Bende 3 ayrı şehre acil ihtiyaçları gönderdim. Tırlarımız AFAD’a teslim edilmek üzere yola çıktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kalbimiz kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızla beraber.” ifadelerini kullandı. 

 

Yaralılara bir nebze de olsa umut olan yardım tırları Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığına (AFAD) teslim edildi. AFAD, teslim aldığı tırdaki malzemeleri depremzedelere dağıtmaya başladı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler