Ana SayfaDedikoduSanatçı Karsu Dönmez’in ninesi enkazdan çıkarıldı!

İlgili Postlar

Sanatçı Karsu Dönmez’in ninesi enkazdan çıkarıldı!

Ülkemizde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem, 10 ilimizde yıkıcı etkiye neden oldu. Büyük bir üzüntüye ve acıya neden olan depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ünlü müzisyen Karsu Dönmez paylaştığı video ile Hatay’da enkaz altında olan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım çağrısında bulunmuştu. Kurtarma çalışmalarının sonucunda ninesinin bulunduğunu bir fotoğraf ile duyurdu. Karsu’nun paylaştığı bu fotoğraf herkesi duygulandırdı.

Karsu deprem
Karsu deprem

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremde bilanço her geçen dakika ağırlaşıyor. Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da binlerce binanın yıkılmasına sebep olan depremde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri göçük altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla çalışıyor.

“Bizde Çok Kayıp Var”

Memleketi Hatay olan, yaşamını Hollanda’da devam ettiren Karsu Dönmez de yaşanan depremde enkaz altında kalan akrabalarına ulaşmaya çalışıyor.

Ünlü sanatçı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı video paylaşımında gözyaşlarıyla enkaz altındaki akrabaları için yardım istedi.

“Nenem Bulundu”

Karsu Dönmez bu videodan yaklaşık üç saat sonra bir paylaşım daha yaptı. Yeni paylaşımında ise “Nenem bulundu! Allah’ım çok şükür. Dualarım sizinle” mesajını yazdı. Nenesinin ünlü şarkıcıyı yanağından öptüğü ve el ele tutuştukları fotoğraf kareleri sosyal medyada gündem oldu.

“Türkler Proje Başlattı”

Deprem bölgelerine gönderilmek üzere hazırlanan bir TIR’ın önünden çektiği videoyu takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı, “Yeniden Hollanda’ya geldim. Hollandalı Türkler burada çok güzel bir proje başlattılar. Yorganlar, bebek bezi, ne lazımsa Türkiye’ye tır ile yollayacaklar ve tır hemen hemen dolu” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler