Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'nin İsyanı!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’nin İsyanı!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan güzel oyuncu Gonca Vuslateri gündemde yer almaya devam ediyor. Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, son olarak Twitter’dan kendisini izinsiz görüntüleyenlere isyanı ile gündeme geldi. İşte Gonca Vuslateri’nin paylaşımı…

Gonca Vuslateri İmaj Değiştirdi, Görenler Tanıyamıyor!

Avlu dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri, paylaşımı ile gündemde!

Yalan Dünya dizisi ile adını duyuran, şimdilerde Avlu dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri, paylaşımı ile gündemde! Son günlerde Sosyal medya hesabından yepyeni görüntüsünü sevenleri için paylaşan Gonca Vuslateri, sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncu Gonca Vuslateri’nin bir hayranı yeni imajı için “Vay be yeni imajınız çok yakışmış.” notunu yazarken başka bir takipçisi ise, “Hollywood yıldızlarına benzemişsin. Güzelliğin ortaya çıkmış.” yorumunda bulundu.

Gonca Vuslateri Kimdir

Kimse elinde tuttuğu cep telefonuyla dünyayı yönetemiyor.

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, son olarak Twitter’dan kendisini izinsiz görüntüleyenlere isyanı ile gündemde! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri kendi izni olmadan cep telefonuyla çekim yapanlara isyan etti. Oyuncu Gonca Vuslateri Twitter’dan paylaştığı mesajda, “Kimse elinde tuttuğu cep telefonuyla dunyayı yönetemiyor. Çok belli. İzin almadan ve sormadan uçakta yanınızda oturan adam sizi dürtüp şöyle bir el sallar mısınız diyor..Ayıp ötesi, adeta taciz. Olmaz diyorsunuz, canınız istemiyor o an belki de.. Bir de hain oluyorsunuz… Böyle.” ifadelerine yer verdi.

Gonca Vuslateri’nden Şebnem ‘Ferah’laması

İşte Gonca Vuslateri’nin o paylaşımı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler