Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri İmaj Değiştirdi, Görenler Tanıyamıyor!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri İmaj Değiştirdi, Görenler Tanıyamıyor!

Başarılı ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri, imaj tazelemeye karar verdi. Ünlü oyuncu değiştirdiği imajını ilk fırsatta takipçilerinden not almak için paylaştı, detaylar Haberimizde..

Gonca Vuslateri’nden Şebnem ‘Ferah’laması

Gonca Vuslateri İmaj Değiştirdi, Görenler Tanıyamıyor!

Geçen hafta bir film galasına görüntülenen başarılı oyuncu Gonca Vuslateri takipçilerini hayran bıraktı. Gonca Vuslateri yepyeni görüntüsüyle Instagram fotoğraflarını paylaşımlarına hız kesmeden devam etti.

İşte Gonca Vuslateri’nin Yeni İmajı;

“Hollywood yıldızlarına benzemişsin. Güzelliğin ortaya çıkmış”

Sosyal medya hesabından yepyeni görüntüsünü sevenleri için paylaşan Gonca Vuslateri, sosyal medyada yankı uyandırdı. Gonca Vuslateri’nin bir hayranı yeni imajı için “Vay be yeni imajınız çok yakışmış.” notunu yazarken başka bir takipçisi ise, “Hollywood yıldızlarına benzemişsin. Güzelliğin ortaya çıkmış.” ifadeleriyle yorum yaptığı görüldü.

Gonca Vuslateri Kimdir

Fransız Amelie^’ye Benzetildi..

Ünlü Fransız karakter Amelie’ye de benzetildiği görülen Gonca Vuslateri, “Benzetilmekle ilgili hiçbir sorunum yok. Mutlu oluyorum. Amelie güzelmiş. Bende liste daha uzun. Hiç rahatsız olmuyorum. Kendimi kendime has buluyorum. 20’li yaşlarda herkes aykırıdır. Bizler gencecik yaşta toplum önüne çıkıp, kendimizi en iyi şekilde ifade etmeye çalışan eşsiz enerjide çocuklardık. Aykırılık iyidir her zaman. Makul olmanın kimseye faydası yok eğer zorla makul oluyorsan.” ifadeleriyle açıklama yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler