Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'nden Şebnem 'Ferah'laması

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’nden Şebnem ‘Ferah’laması

Gonca Vuslateri’nden Şebnem ‘Ferah’laması! Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde geçtiğimiz günlerde bir konser veren Şebnem  Ferah, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz saatler yaşattı. Şebnem Ferah’ı izlemeye giden başarılı ve güzel oyuncu Gonca vuslateri, konserin ayrıntıları ile ilgili neler yazdı? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Şebnem Ferah Dekoltesi İle Dikkat Çekti

Yaza Damgasını Vurdu

Yazın gelmesini müjdeleyen açıkhava konserleri tam gaz sürerken, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhavada bir konser veren Şebnem Ferah, yaza damgasını vurmuştu. Sahnede ki performansı ile gelen binerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatan Ferah’ın konseri hakkında bugün bir yazı yazan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, köşesinde ilgili haber için şunları söyledi:

Gonca Vuslateri Kimdir

Harbiye Açıkhava Ferahladı

“Harbiye Açıkhava, birkaç gün önce Şebnem Ferah’ın sesiyle bir diriliş yaşadı resmen. Merdivenlerine kadar dolu olan Harbiye, Ferah’ın yeni albüm şarkılarını, bir masanın etrafında bir meseleyi açık açık konuşur gibi dinledi.

“Ah, ah annem
Bugün öldüm ben
Bir düğmeyle
Delip geçti tam göğsümden” diye akan “Sözde Namus” şarkısı ile kadınları haykırdı avaz avaz.
Anton Çehov’un 1800’lü yıllarda yarattığı matemli kadın kostümünün günümüz uyarlaması gibi görünen simsiyah elbisesi, pırlantalarla kaplı takılarının arasından, bir fısıltıyla, belki ışıklar arasından seçtiği bir çift göze “Üstünden geçtiler kalbimin, kıramazsın” dedi.
Kristali ters dönmüş mitolojik bir varlığın, Hades’in kapısında sevdiğiyle yüzleşmesi gibi, diyecekleri bitene kadar sahnedeki gökgürültüsü bir an olsun bitmedi. Ne kadar kıyamet varsa hepsine ayna tuttu.
“Bağımsızlık karakterimdir” diyen bir sanatçıdır Şebnem Ferah. Yüzümüze çizgi çizgi vuran neonlarla, yıllara kaydettiği şarkılarını seslendirdi.
Harbiye’de böyle güzel ses kalitesiyle konser dinlemeyi de özlemişiz. Buket Doran’ın şahane bas gitar çalışı, olağanüstü müzisyenliği bir yana sahne şovu yine harikaydı. Aykan İlkan keza her konser büyülemeye devam ediyor. Konser nasıl aktı bitti anlamadık işin aslı.
Sonra aldı elbisesini, pırlantalarını, kalp kırıklıklarını, Mezopotamya ağıdı sesini ve seyircisine dönüp bir sevdiğine “Başka zamana artık” dermiş gibi baktı, gitti. Bu kadın beni deli ediyor. Fısıltıdan çığlığa kadar bilmediği şey yok.
Gelenler anladı ne dediğimi. Gelmeyenler de başka zamana artık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler