Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri Sahnede Hayranlarını Korkuttu!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri Sahnede Hayranlarını Korkuttu!

“Yalan Dünya” dizisinde Teyze karakteri ile hayran kitlesini arttıran başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, şimdilerde ise hayatını Tiyatro ile devam ettirmekte. Son zamanlarda rahatsızlık geçiren oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Tiyatro Sahnesinde Hayranlarını Korkuttu!

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri; “Oyunu Bitirmek Zorunda Kaldık!”

Son zamanlarda rahatsızlık geçiren oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Tiyatro Sahnesinde Hayranlarını Korkuttu. Yaşanan aksiliklere Sosyal medyadan açıklama attı. Tiyatro sahnesinde fenalaşan oyuncu özür mesajı gönderdi attı açıklamada ; “Bu Akşam Mall of İstanbul’daki MOİ Sahne’de “Erkek Arkadaşım Bir Feminist” adlı oyunumuzu yine büyük bir heyecanla oynarken; bir anda düşen tansiyonum dan dolayı oyunu bitirmek zorunda kaldık. Durumu anlayışla karşılayan ve alkışlamaya devam eden anlayışlı seyircilerimize , elimi sımsıkı tutup destek veren canım partnerim Fırat Tanış’a yürekten teşekkür ediyorum. Gerekli Müdahaleler yapıldı. Şimdi İyiyim Arayan Soran herkese çok teşekkür ederim ” ifadelerini kullanan oyuncu üzgün olduğunu ve anlayışla karşıladıkları için teşekkürlerini iletti.

Gonca Vuslateri Sahnede Hayranlarını Korkuttu!

“Yalan Dünya” dizisinde Teyze karakteri ile hayran kitlesini arttıran başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, şimdilerde ise hayatını Tiyatro ile devam ettirmekte. Son zamanlarda rahatsızlık geçiren oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Tiyatro Sahnesinde bayılan oyuncu tansiyonum düştüğünü belirtti. Tiyatro sahnesinde fenalaşan oyuncu özür mesajı atarak beklenen gerilimi indirdi. Hayranlarından şüpheli mesaj alan yakınları durumunu iyi olduğunu söyleyip takipçilerini rahatlattı. Tansiyonu düştüğü için sergilediği oyunu erken bitirmek zorunda kalan Gonca Vuslateri, Daha sonra kendisi Instagram hesabından yazdığı notla hem kendilerini izlemeye gelen seyirciden özür diledi hem de yaşananlarla ilgili bilgi verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler