Ana SayfaKimdirGökşen Ateş Kimdir?

İlgili Postlar

Gökşen Ateş Kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan, büyük ilgi ile takip edilen Çukur dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Gökşen Ateş Kimdir? Gökşen Ateş Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gökşen Ateş Nerelidir? Gökşen Ateş Kaç Yaşında? Gökşen Ateş Hangi Burç?

Gökşen Ateş, 4 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 34 yaşında olan oyuncu Koç burcudur.

Gökşen Ateş Kimdir?

Çocukluk yaşlarından bu yana oyunculuk ve seslendirme çalışmalarını devam ettiren Gökşen Ateş 5 yıl AKM Çocuk Senfoni Orkestasında sahne almıştır.

Gökşen Ateş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı’nda eğitimini aldıktan sonra; İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2011 senesinde rol aldığı Geniş Aile dizisi ile yaşamış; Aşk ve Günah, Galip Derviş, Kuzey Güney ve Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerinde kadrosunda yer almıştır.

Ayrıca; Maymun Davası, Orkestra, Rent Müzikali, Korkuyorum Sevgilim ve 57. Alay gibi tiyatro oyunlarında  sahne almıştır.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Cem Uslu, Uğur Yıldıran gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Yıldız karakterine hayat vermekte.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler