Ana SayfaKimdirTevfik Erman Kutlu Kimdir?

İlgili Postlar

Tevfik Erman Kutlu Kimdir?

ATV ekranlarında 4. sezonu yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna yer alan Tevfik Erman Kutlu, dizide Tekin karakterine hayat vermekte. Peki Tevfik Erman Kutlu Kimdir? Tevfik Erman Kutlu biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tevfik Erman Kutlu Aslen Nereli? Tevfik Erman Kutlu Kaç Yaşında? Tevfik Erman Kutlu Hangi Burç?

Tevfik Erman Kutlu, 1 Ekim 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan oyuncu 39 yaşında ve Terazi burcudur.

Tevfik Erman Kutlu Kimdir?

Tevfik Erman Kutlu, özel oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile gerçekleştirmiştir.

Daha sonra Beyaz Gece, Kurtlar Vadisi Pusu, Ağır Roman Yeni Dünya, Açlığa Doymak, Bugünün Saraylısı, Cahide Devekuşu’nun Açık Evliliği ve Kayıp Şehir gibi yapımlarda yer almıştır. Sonrasında Bana Sevmeyi Anlat adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve bu dizide İrfan karakterine hayat vermesi ile kamera karşısına geçmiştir.

2016 senesinde ise İçerde adlı diziye katılan Tevfik Erman Kutlu dizide Barbaros karakterine hayat vermiştir. Oyunculuk kariyerinde yükselişini devam ettiren Tevfik Erman Kutlu aslen Rize’lidir.

Atv ekranlarında yayınlanan; oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Hakan Karsak, Sevinç Kıranlı, Kenan Çoban, Savaş Özdemir, Erkan Bektaş, Sevil Akı Saner, Turgay Tanülkü, Erdal Küçükkömürcü, Hakan Meriçliler, Yalçın Hafızoğlu, Atilla Şendil, Nihan Taşyürek, Tekin Temel gibi ünlü  isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tekin karakterine hayat vermekte.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler