Ana SayfaÜnlüler'Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye'den ayrılıyor' iddialarına ilk açıklama!

İlgili Postlar

‘Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrılıyor’ iddialarına ilk açıklama!

O Ses Türkiye jürisi olan Gökhan Özoğuz’un yarışmadan ayrılacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı ve Gökhan Özoğuz, iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı. “Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrılıyor mu?” sorusunun yanıtı haberimizde…

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrılıyor mu?

Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliğinden ayrılacağının sinyallerini verdiği şeklinde bir algı oluşmasına neden olmuştu. Özoğuz’un açıklamasının ardından Acun Ilıcalı ve Gökhan Özoğuz’dan yeni bir açıklama geldi.

Yeni program yok, müziğe ağırlık vereceğim

Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz hafta “Program yeni bitti… Yarışma yüzünden müzikten biraz uzak kaldım. O yüzden yeni program yapmayacağım, müziğe ağırlık vereceğim.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Özoğuz’un bu açıklaması, O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri koltuğundan ayrılmaya karar verdiği şeklinde algılanmıştı.

Ne olacağına bakacağız

Acun Ilıcalı, Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye jüriliğinden ayrılacağı konusundaki sorulara “Gökhan’ın sözleri yanlış anlaşıldı. Verilmiş bir karar yok, ne olacağına yazın bakacağız.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Sözlerim yanlış anlaşılmış

Gökhan Özoğuz ise, konuşmalarının yanlış anlaşıldığını belirterek “Söylediklerim yanlış anlaşılmış. Yarışma yeni bitti, artık müzik yapmak için vaktim var demek istemiştim.” dedi.

Gökhan Özoğuz’un ve Acun Ilıcalı’nın yeni açıklamaları, Gökhan Özoğuz hayranlarına rahat bir nefes aldırdı. Hayranları, ayrılık haberi ile adeta yıkılmıştı.

Gökhan Özoğuz kimdir?

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler