Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan ilk yorum: Filme bayıldım

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan ilk yorum: Filme bayıldım

Acun Ilıcalı, önceki akşam Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği Ailecek Şaşkınız filminin galasına katıldı. Ilıcalı, İstinyePark AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen galada, film hakkındaki görüşlerini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Ailecek Şaşkınız galasında

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, önceki akşam İstinyePark AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen Ailecek Şaşkınız filminin galasına eşi Şeyma Subaşı ile birlikte katıldı.

Aşırı güzel bir film

Filmi eşi Şeyma Subaşı ile birlikte izleyen Acun Ilıcalı, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Film hakkındaki görüşlerini açıklayan Ilıcalı, çok beğendiğinin altını çizdi ve “Aşırı güzel bir film. Beğendiğim sahneler saymakla bitmez. En güzel sahnelerden biri babasından görüşmek için izin istediği sahneydi. Çok büyük bir oyunculuk var orada. Bayıldım açıkçası.” dedi.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliğinden ayrılacağı iddiaları ile gündemdeydi. Ilıcalı, konu hakkında yaptığı açıklamada Gökhan Özoğuz’un konuşmalarının yanlış anlaşıldığını, bunun yazın belli olacağını ifade etti ve şimdilik böyle bir durumun olmadığını belirtti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler