Ana SayfaDizilerGökhan Kısmetse Olur'a Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Gökhan Kısmetse Olur’a Geri Mi Dönüyor?

Kısmetse Olur’un dün yayınlanan yeni bölümünde oldukça ilginç anlar yaşandı. Bölümün ardından akıllarda kalan ise Gökhan’ın Kısmetse Olur’a dönüp dönmeyeceği kaldı.

Kısmetse Olur evinin en popüler damat adaylarından birisi olan Gökhan, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan eleme sonrasında evden ayrılmak durumunda kalmıştı. Yapılan bu oylama sonrasında ise en ilginç detay, Kısmetse Olur evinden Gökhan’ın ayrılması sırasında Sibel ile arasında yaşanan duygu dolu anlardı.

İlişkiye Başladılar!

Gökhan’ın evden ayrılması birbirine karşı suskun kalan iki ismin de açılmasını sağlarken, bu son buluşma Gökhan ve Sibel ilişkisinin de başlamasını sağlamıştı. Bugünden itibaren Kısmetse Olur evinde en çok konuşulan çiftlerden birisi de Gökhan ile Sibel olurken dünkü bölümde Gökhan’ın hoş sürprizi yeni bölüme damga vurdu.

Gökhan evde yaşamasa da Sibel’e yalnız olduğunu hissettirmemek adına sürpriz yapmaya karar verirken, evde hoş bir yemek masası hazırlattı. Gördükleri karşısında gözyaşlarını tutamayan Sibel bu sürprize çok sevinirken izleyicilerin ve evdeki adayların hepsi Gökhan’ın tekrar eve dönmesini istedi.

Kısmetse Olur’da Gökhan Eve Dönecek Mi?

Sibel Akbulut yaşanan olaylar sonrasında evde Gökhan ile birlikte yaşamayı daha çok isterken, yeni bölüm için yayınlanan fragman çok daha fazla ilgi çekti. Yeni bölüm fragmanında özellikle Kısmetse Olur evine Gökhan’ın dönüp dönmeyeceği konusunda oldukça ilginç ipuçları veriliyor. Gökhan Sara’nın eve dönüp dönmeyeceği yayınlanacak yeni bölüm sonrasında öğrenilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler