Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Adnan Diskalifiye Mi Olacak?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Adnan Diskalifiye Mi Olacak?

Kısmetse Olur yarışmasının en popüler isimlerinden olan Adnan’ın elenme iddiaları bugün gündemde en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

13 Ocak 2017 Cuma gününde Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur adlı yarışmada, oldukça ilginç anlar yaşandı. Özellikle Kısmetse Olur evinin en gözde çiftlerinden olan Adnan ile Didem arasında yaşanan olaylarda durum iki çiftin birbirine karşı çok yüksek sesle bağırmasına yol açarken, Adnan kendi sözünü dinlemeyen sevgilisi Didem’e şiddet uygulamadı.

Üzerinde Yumurta Kırdı!

Adnan, özellikle kıyafet konusunda daha önce sık sık tartıştığı sevgilisinin yeni giydiği taytı sorgulanarak onu eleştirirken, Didem bu tavrı kaldıramadı ve tepki gösterdi. Üzerini değiştirmesini isteyen Adnan’ın bu tavrı nedeniyle tepki göstermeye başlayan Didem, üzerini değiştirmeyeceğini söyledi.

Bu sözlerin üzerine Kısmetse Olur evinde unutulmazlar arasına girecek bir olay yaşandı. Sevgilisinin üzerinde yumurta kırarak kıyafetinin kirlenmesini sağlayan Adnan, böylece Didem’in istemese de üzerini değiştirmesini mümkün kıldı.

Adnan Elenecek Mi?

Evde yaşanan bu olaylar hem erkekler hem de kızar evinde oldukça tepki toplarken, bu olayın ardından gündemde yer alan haberlerin büyük bir bölümünde Adnan’ın evden eleneceği öne sürüldü. Haberlerde yer alan iddialarda Adnan ile Didem arasında çıkacak kavga sonrasında çiftin ayrılacağı ve yapım ekibinin de yarın yayınlanacak bölüm itibari ile Adnan’ı hareketi nedeniyle diskalifiye edeceği belirtildi. Yarışmanın ilk sezonlarından itibaren en çok ilgi çeken isimlerden olan Adnan yaptığı bu hareketi ile kadın derneklerini dahi harekete geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler