Ana SayfaDizilerAşk Ve Mavi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Aşk Ve Mavi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Aşk ve Mavi’nin geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümü sonrasında akıllarda yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı yer aldı.

ATV’de yayınlanmaya başlanan Aşk ve Mavi’de heyecan giderek artıyor. Emrah’ın tekrar dizi sektörü ile ekranlara geldiği Aşk ve Mavi’de 10. Bölüm ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç olaylar yaşanırken, izleyiciler de beklenmedik bu gelişmeler karşısında oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

Aşk ve Mavi 10. Bölümde Neler Oldu?

Aşk ve Mavi için yayınlanan 10. Bölümde polise yapılan bir ihbar, eski defterlerin tekrar açılmasına neden olur. Özellikle Mavi’nin babası olan Mahmut’ın ölümü pek çok sırrı da beraberinde götürürken, ihbar ile birlikte yeniden açılan dosyada, çoğu kişi tedirgin olacaktır. Yapılan yeni araştırmalarda Mahmut’un öldürüldüğü ortaya çıkarken, özellikle Fazıl Bey’in yaptığı baskı ile birlikte cinayetin üzerine daha çok gidilmeye başlanır.

Tespihin Sırrı Ne?

Cinayet araştırmaları sırasında en çok dikkat çeken ise tespih oldu. Cinayet yerinde bulunan ve Pembe’de olduğu ortaya çıkan tespih ile birlikte soruşturmada tüm dengeler değişir. Tüm bu yaşanan olaylar sonrasında Aşk ve Mavi’de cinayetin kimin tarafından işlendiği merak edilirken olaylar ve dizideki ilişkiler giderek daha da karışık bir hale gelir.

Aşk Ve Mavi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Aşk ve Mavi için izleyiciler 11. bölüm fragmanını izlemek istese de henüz ATV tarafından yeni bölüm yayınlanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler