Ana SayfaDizilerİçerde 17. Bölüm Yeni Fragman Yayınlandı

İlgili Postlar

İçerde 17. Bölüm Yeni Fragman Yayınlandı

Show TV’nin en iddialı yapımlarından olan İçerde için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Pazartesi gecelerinin reyting birincisi olmayı başaran dizisi İçerde için yeni bir bölüm fragmanı daha yayınlandı. Her hafta, yeni bölümü ile ilgi uyandıran İçerde’de birinci fragmanın ardından yeni bir fragmanın daha yayınlanması, yeni bölüm hakkında izleyicilede daha çok merak uyandırdı.

İçerde Dizi Hakkında

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide pek çok önemli oyuncu yer alıyor. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay gibi yıldızların yer aldığı dizi, sadece oyuncu kadrosuyla dahi ilgi çekiyor. Yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren ilgi çeken İçerde dizisinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor.

İşte İçerde Yeni Bölüm Fragmanı

Fragman kod gir

İçerde 16. Bölümünde Neler Olmuştu?

İçerde’nin ekranlara gelen son bölümünde, Melek ve Sarp arasında yaşanan aşk daha da çıkmaza girer. Celal Baba’ya karşı isyan bayraklarını kaldıran Melek, Sarp için tehlike yaratırken, Sarp tüm bu ilişkiler arasında hem aşkını hem de intikamını sürdürmek ister. Bir önceki bölümde Sarp’ı kurtarmaya çalışırken vurulan Yusuf Müdür ise hâlâ yoğun bakımda tedavi altındadır. Yoğum bakımda tedavisi oldukça iyi geçen Yusuf Müdür için artık hayati tehlike riski ortadan kalkar. Celal Baba’nın Melek’e karşı aşırı ilgi olmasından şüphelenen Yeşim ise Celal ile Melek arasında DNS testi yaptırır ve sonucu öğrenir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler