Ana SayfaDedikoduGizem Karaca'dan yıllar sonra Miss World itirafı

İlgili Postlar

Gizem Karaca’dan yıllar sonra Miss World itirafı

Gizem Karaca’dan yıllar sonra Miss World itirafı geldi. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Gizem Karaca, İbrahim Selim’in programına konuk oldu. Yarışmada yaşadığı komik bir anısını anlatan Karaca, finale kalan kızların özel becerileri olduğunu belirterek, “Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım” dedi.

“Bos Kalmayı Sevmiyorum”

Çoğunlukla dizi setlerinde vakit geçiren ve 13 başrolü bulunan Karaca, “Boş kalmayı hiç sevmeyen bir insanım. Üretmeyince ya da bir şey yaratmayınca psikolojik olarak kendimi çok düşürüyorum. Sadece oyunculuk ya da projecilik anlamında olmak zorunda değil. Seramikle uğraşıyorum, resimle uğraşıyorum, bahçecilik gibi farklı şeyler yapıyorum. Sürekli bir şeyle uğraşıyorum” diyerek kendisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

“Duştan Çıkınca 3 Kez Zıplıyorum”

28 yaşındaki Gizem Karaca ayrıca, “Fake (sahte) sosyal medya hesabım yok ama fotoğraf çekimlerimi paylaştığım bir sosyal medya hesabım var. Ne ben onu takip ediyorum, ne o hesap beni takip ediyor. O yüzden kimse bilmiyor. Sadece çektiğim güzel fotoğrafları paylaşıyorum” açıklamalarında bulundu.

Bu zamana kadar nadir bilinen bir takıntısını söyleyen oyuncu, “Duştan çıkınca 3 defa zıplama huyum var. Annem küçükken “Sular aşağı Gizem yukarı” diye bir şey.

`Astronot Olmak İstiyordum`

Uzun yıllardır oyunculuk yapan Karaca’nın çocukluk hayali herkesi şaşırttı. “Çocukken astronot olma hayalim vardı” diyen oyuncu şöyle konuştu: ” Florida’da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya’yı… Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, ‘Astronot olacağım’ demiştim. ‘Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum’ diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX’i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum.”

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca’dan yıllar sonra Miss World itirafı

Ünlü oyuncu Gizem Karaca Londra’daki 2011 Miss World’de ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı. Yarışmacı kızların hepsinin yetenekli ve özel becerileri olduğunu söyleyen oyuncu, “Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım” dedi.

Ayrıca başarılı oyuncu, “Estetiğin var mı?” sorusuna, “Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler