Ana SayfaDedikoduGizem Karaca: Suçsuzluğum ortaya çıkacak

İlgili Postlar

Gizem Karaca: Suçsuzluğum ortaya çıkacak

Geçtiğimiz günlerde göz altına alınan daha sonra Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan 4 yıl 2 ay hapis cezası verilen Gizem Karaca: Suçsuzluğum ortaya çıkacak.

Suçsuzum!

2011’de Miss Turkey’e katılan Gizem Karaca, bu yarışmada ikinci olmuştu. Daha sonra kendini oyunculuğa yönelten Gizem Karaca, bu hafta “Hürkuş: Göklerdeki Kahram” filmiyle seyirci karşısına çıkacak. 25 yaşındaki güzel oyuncu, “Çok şükür, işimde ve özel hayatımda mutluyum. Keyfimi bozacak bir şey yok” dedi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan bir kararla ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan dolayı dört yıl iki ay hapis cezası aldı.

Gizem Karaca sessizliğini bozdu… İşte detaylar!

Gizem Karaca, bu konuyla ilgili şöyle bir açıklama yaptı. “Türk adaletine güveniyorum, bu dosyayla ilgili suçsuzluğum ortaya çıkacaktır. Devam eden bir yargılamada konuşmam doğru olmaz, zira bilmediğim şeyler basında ortaya çıkıyor ben oradan takip ediyorum” dedi. Eşi Kemal Ekmekçi’nin en büyük destekçisi olduğunu söyleyen Gizem Karaca, “Eşim İzmir’de ben de birkaç gün sonra yanına gideceğim” dedi.

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca 9 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Gizem Karaca anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanik’lidir. Gizem Karaca 7 yaşındayken ailesi Amerika’ya taşındıkları için eğitimini Amerika’da tamamlamıştır. Gizem Karaca lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.

Devamı için; Gizem Karaca kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler