Ana SayfaÜnlülerGizem Hatipoğlu'ndan elenen eşine duygusal mesaj

İlgili Postlar

Gizem Hatipoğlu’ndan elenen eşine duygusal mesaj

Gizem Hatipoğlu dün akşam yapılan ada konseyinde elenen eşi için özel bir paylaşım yaptı. İşte o özel mesajlar.

Hamile olduğu ortaya çıkan ve Survivor’daki eşi Hakan Hatipoğlu’na tüm Türkiye’nin önünde sürpriz yapan Gizem Hatipoğlu elenen eşine duygusal bir mesaj yazdı. Yarışmanın favorilerinden olmasına karşın son haftalarda elenerek adaya veda etmek zorunda kalan Hakan Hatipoğlu, yarışmada büyük ödülü alamasa da çok değerli bir ev ödülünü almıştı. Aynı zamanda yarışmada eşinin hamile olduğunu öğrenerek büyük bir sevinç yaşayan Hakan Hatipoğlu, tüm bunlar nedeniyle yarışmanın kazananları arasında oldu.

Gizem Hatipoğlu hamile!

Eşinden duygusal mesaj

Yaşanan eleme olayı sonrasında Gizem Hatipoğlu sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajında eleme ve aile babasına yönelik önemli mesajlar veren ünlü isim, takipçilerinden de övgüler aldı. “Veda zamanı… Aslında kavuşma zamanı. Sen hep ‘ayrılıklar güzeldir eğer kavuşmalar bir fazlaysa’ derdin. Survivor’a giderken ‘seni yalnız bırakmak istemiyorum’ demiştin. Bırakmamışsın da. Gönül isterdi ki Hako’m Kıbrıs’a gidenlerden olmanı ama nasip buraya kadarmış. En önemlisi çok şükür ki sağlıkla tamamladın bu zorlu mücadeleyi. 5 aydır hergün ayrı bir heyecan yaşattın bize. Seninle sevindik seninle ağladık. İstanbul ödülünde 7 yıllık evliliğimizin meyvesi kızımızı babasına müjdelemek var ya, işte o en anlamlısıydı benim için. Senin haberi aldığında ilk sevincini hayatım boyunca unutamayacağım. İyi ki tekrar katılmışsın Survivor’a. İyi ki… Konseydeki son konuşmanda da vicdanınla, insanlığınla, yine bizi duygulandırdın. Sen hem iyi bir insansın hem de iyi bir Survivor. Şimdi de çok iyi bir baba olacaksın buna eminim. Sevenlerin, dostların, tüm destekçilerin, ailen olarak heyecanla bekliyoruz seni. Gönlümüzün şampiyonu şimdi yuvana dönme zamanı. Gel hadi, kızımla, ailenle seni heyecanla bekliyor olacağız havaalanında. Ve şunu bil ki aşkım, aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor.” diyerek hayat arkadaşına ve çocuğunun babasına teselli vererek destek olan Gizem Hatipoğlu paylaşımının ardından kısa sürede mesajıyla popüler oldu.

Hakan Hatipoğlu’nun adadan ayrılması ile birlikte çifti tatlı bir bebek heyecanı bekliyor. Bu anların da yine sosyal medyada paylaşılması bekleniyor.

Gizem Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler