Ana SayfaÜnlülerGerçeği Cem Yılmaz Açıkladı!"Bir Sahte Hesap Ve 71 Bin Sazan"

İlgili Postlar

Gerçeği Cem Yılmaz Açıkladı!”Bir Sahte Hesap Ve 71 Bin Sazan”

Türk sinemasının Usta sanatçılarından Şener Şen ismini açılan bir hesabın sahte olduğunun ortaya çıkması, magazin gündeminde olay oldu. İçlerinde komedyen Cem Yılmaz’ın da olduğu pek çok ünlüler tarafından, bu hesabın sahte olduğu söylensede 70 bin den fazla kişi aynı hesabı takip etti. Gerçeği Cem Yılmaz Açıkladı!”Bir Sahte Hesap Ve 71 Bin Sazan”. Detayları Haberimizde..

Gerçeği Cem Yılmaz Açıkladı!”Bir Sahte Hesap Ve 71 Bin Sazan

“Ben de artık Twitter’dayım” notunun hemen sonrasında hesapta, Gönül Yarası adlı filminden ünlü ozan Neşet Ertaş’ın da olduğu kısa bir sahne ve iki divanın ilk tanışma videosunun paylaşılması o anları viral yaparken, aynı hesaba da değim yerindeyse takipçi yağdı. Cem Yılmaz Açıkladı!..

Şener Şen Kimdir ?

Neşet Ertaş Kimdir?

Sahne Hesap Şener Şen’i Twitter Türkiye Gündemine Soktu!

Karşılaşma videosu çok kısa sürede trend olunca Cüneyt Arkın, Demet Akalın ve Metin Uca gibi pek çok ünlü usta oyuncu Şener Şen’in Twitter hesabı kullanmadığını yazdı. Komedyen Cem Yılmaz ise “Şener Şen ve Ferhan Şensoy adıyla açılan, ısrarla onlar adına zırvalamaya devam eden bu iki hesabı takip etmeyin. Bir Ferhan Şensoy kitabı okuyun, bir Şener Şen filmi izleyin. Buna rağmen kişi amacına ulaştı. ‘Bu hesap sahte’ uyarılarına rağmen 71 bin kişinin takip ettiği hesap, attığı tweet’ler ve yaptığı paylaşımlarla Şener Şen’i Twitter Türkiye gündemine soktu! Bu satırları yazdığımda hâlâ birçok ünlü ve akademisyen gerçek Şener Şen sanıp, takip ediyordu onu.” dedi.

Cem Yılmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler