Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Lara Trafik Kazası Geçirdi! Şarkıcının Hayati Durumu Nasıl?

İlgili Postlar

Şarkıcı Lara Trafik Kazası Geçirdi! Şarkıcının Hayati Durumu Nasıl?

Şarkıcı Lara ve yeğeni trafik kazası geçirdi. Antalya’nın Alanya İlçesi’nde kırmızı ışıkta durmayan bir sürücü o an kaldırımda yürüyen ünlü şarkıcı Lara ve yeğenine çarptı. Şarkıcının Hayati Durumu Nasıl? Detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Lara Trafik Kazası Geçirdi! Şarkıcının Hayati Durumu Nasıl?

Alanya’da yolda giderken kırmızı ışıkta durmadan geçen bir otomobil , tamda o an kaldırımda yürüyen ünlü şarkıcı Lara ve yeğenine çarptı. Talihisiz kazada ünlü şarkıcı Lara ve yeğeni yaralandı.

Otomobil Kırmızı Işık İhlali Yaptı!

Alanya Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı’n da bu gün saat 16.30 sıralarında oluşan kazada, Alanya ilçe merkezine gitmek üzere seyir halinde olan 06 BFB 859 plakalı aracın sürücüsü öğrenilemeyen bir araba, öngörünel iddiaya göre kırmızı ışıkta geçerek ihlal yaptı. Bu esnada karşı taraftan gelen başka bir 07 NOT 79 plakalı ticari araç dönüş yapmaya çalışırken, karşı yönden gelen aracın sürücüsü aniden bir manevra yaparak kontrolden çıktığı öne sürüldü.

Araç Ancak Restorana Girerek Durabildi!

O sırada ani manevra yaparak kontrol hakimiyetini kaybeden araç önce kaldırımda yürüyen Asıl adı Fatma Nur Keskin olan ünlü şarkıcı Lara ve o an yanında olan yeğenine Y. H. A. çarptıktan hemen sonra restorana girerek ancak durabildi. O esnada tedaviye alınan şarkıcı Lara ve yeğeninin mucize eseri hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Araç Restorana Girerek Durabildi
Araç Restorana Girerek Durabildi

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler