Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta'da, yayın sırasında yarışmacının doğumu başladı!

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta’da, yayın sırasında yarışmacının doğumu başladı!

Gelinim Mutfakta’da, yayın sırasında yarışmacının doğumu başladı! Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan yarışma programı Gelinim Mutfakta’da inanılmaz anlar yaşandı. Hamileliğinin bitmesine sayılı günler kalan yarışmacının, program sırasında doğum sancısı tutunca zor anlar yaşandı. Hemen hastaneye götürülen yarışmacı, bebeğini kucağına aldı. Detaylar haberimizde…

Gelinim Mutfakta final yapacak mı?

Gelinim Mutfakta’da yayın sırasında doğum heyecanı

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında Fatih Ürek’in sunumu ile yayınlanan fenomen yemek yarışması programında inanılmaz anlar yaşandı. Gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı, kayınvalidelerin oylamada bulunduğu iddialı yarışma programında hamile yarışmacının doğumu başladı.

Fatih Ürek kimdir?

Gelinim Mutfakta’nın en başarılı yarışmacılarından

Gelinim Mutfakta programının hamile yarışmacısı Cansu hanımın doğumuna az bir zaman kalmıştı. Geçtiğimiz haftalarda hamileliği nedeni ile yarışmadan kendi isteği ile ayrılan, sonrasında bebeğinin şansı için yeniden yarışmaya dönen Cansu hanım, hamile olmasına rağmen üstün performans sergiliyordu. Böylelikle, geçtiğimiz hafta yarışmanın ödülü olan beş bileziği kazanmıştı.

Gelinim Mutfakta’da ortalık karıştı: Eşinizin eski sevgilisi kuzeninizle nişanlanırsa ne yaparsınız?

Gelinim Mutfakta’nın Cansu’su doğum yaptı

Hamileliğinin sonlarında olan yarışmacı Cansu hanım, yayın sırasında kendini kötü hissetmeye başladı. Doğum sancıları tutan Cansu hanım, ekipten yardım istedi. Kayınvalidesi Sevgül hanım başta olmak üzere diğer yarışmacıları ve program ekibine heyecanlı anlar yaşatan Cansu hanım, hemen kanala çağrılan ambulans ile apar topar hastaneye kaldırıldı. Doğumu başlayan Cansu hanım, bebeğini kucağına aldı. Kız bebek dünyaya getiren Cansu hanım, anne olmanın heyecanını yaşıyor.

Birbirinden iddialı gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı, kayınvalidelerin oylama yaptığı Gelinim Mutfakta isimli fenomen yarışma programı, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen program, Fatik Ürek’in sunumu ile izleyici karşısına çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler