Ana SayfaDizilerEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

İlgili Postlar

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir ilgi gören ve efsane diziler arasına girmeyi başaran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile ekranlara gelecek. Üstelik yayın tarihi belli oldu.

ATV’de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için uzun zamandan beri merak edilen yeni sezon tarihi belli oldu. Yapılan resmi açıklama ile birlikte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayına başlayacağı müjdelenirken bu haber sonrasında şimdiden bekleyiş başladı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon başlıyor!

Kritik bir final sonrasında hikayenin kaldığı yerden devam edeceği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümü 11 Eylül tarihinde yayınlanacak. Aynı gün ve saatinde ekranlarda olacak dizi, yaklaşık 40 gün sonra yeniden ekranlarda sevenleri ile buluşacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz finalinde neler olmuştu?

İlk sezonu damga vurmuştu!

İlk sezonu ile izleyicilerden tam not almayı başaran ve sezona damga vuran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmişti. 2. sezon yayın tarihinin açıklanması ile birlikte yeni sezonda yaşanacaklar merak edilirken, Çakırbey, Ünal Bey, Devlet arasında nelerin yaşanacağı yeni bölüm ile birlikte görülecek.

Yeni sezon öncesinde dizinin yapım ekibinde herhangi bir değişiklik olmazken diziye yeni eklenen isimler de oldu. Sezon boyunca da farklı oyuncuların dahil olması beklenen dizinin aynı performansını sürdürmesi halinde bu sezonun da EDHO üstünlüğü ile geçmesi bekleniyor.

Deniz Çakır yeni imajıyla Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dönebilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler