Ana SayfaÜnlülerGelin adayı Naz sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

İlgili Postlar

Gelin adayı Naz sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Bir döneme damgasını vuran evlendirme programlarının gözde gelin Adayı Naz Mila, Göğüs Altından Dizine Kadar Yaptırdığı Dövmesiyle Sosyal Medyayı sallarkan bazıları ise Naz’a tepki gösterdi!Naz Mila’nın iddialı dövmesine ve Mila hakkında tüm merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gelin adayı Naz Mila’nın dövmesi olay oldu

Katıldığı evlendirme programıyla tanınan ve binlerce kişi tarafından takip edilen gelin adayı Naz Mila yaptığı her paylaşımıyla adından söz ettiriyor. Gelin adayı Naz Mila, göğüs altından dizine kadar yaptırdığı dövmesiyle sosyal medyayı salladı. Her paylaşımı olay olan 27 yaşındaki Naz Mila, yaptırdığı yeni dövmesiyle sosyal medyayı salladı. Takipçileriyle her anını paylaşan Mila, göğüs altından diz kapağına kadar bir dövme yaptırdığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Göğüs altından dizine kadar dövme

Takipçilerinden profesyonel bir dövmeci önerisi isteyen Naz Mila, dün gittiği salonda yaptırdığı dövmesiyle herkesi şaşırttı. Vücudunun çeşitli yerlerinde dövme olan Mila, bu sefer vücudunun bir kısmını kaplayan yazılı dövmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

İşte Naz Mila’nın iddialı yeni dövmesi

Gelin adaylığıyla üne kavuşmuştu!

Bir döneme damgasını vuran evlendirme programlarının gözde gelin Adayı Naz Mila; evlenme programıyla ünlenen onlarca kişiden biridir. Naz Mila, 1991 yılında Azerbeycan’da dünyaya geldi. Evlendirme programındaki açıklamaları ve yaşadığı ilişkilerle dikkatleri çekti. Programın sona ermesinin ardından ise yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Genç yaşta evlilik yapan Mila’nın 8 yaşında bir kızı var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler