Ana SayfaÜnlülerEgenç ve Korel çiftinden bomba gibi açıklama!

İlgili Postlar

Egenç ve Korel çiftinden bomba gibi açıklama!

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, boşanacakları iddialarına tepki gösterdi. İkili hakkında çıkan boşanacaklar haberlerini hem yalanladılar hemde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti çapıcı açıklamalarda bulundular! Ergenç, “Gördüğünüz gibi boşanmıyoruz” derken, Korel, “Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin” şeklinde konuştu. daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

El ele görüntülendiler

Bir magazin programında boşanacakları konuşulan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, Etiler’deki Elbet Steak House adlı mekandan el ele çıktı. Ergenç, “Söylentiler gerçekten çok  üzücü iddialar” derken, araya giren Korel, “Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin” diyerek sert tepki gösterdi.

Ortaya tuhaf şeyler çıktı…

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, Ortaköy’de ev baktığı için çıkan ayrılık haberleriyle ilgili, “Yeğenime ev bakmaya gitmiştik. Emlakçı, ‘Kimin için bakıyorsunuz?’ diye sordu. Yeğenim ‘Bana bakıyoruz’ dedi. Sonra ortaya böyle tuhaf şeyler çıktı. bunlar çok ayıp şeyler… “Gördüğünüz gibi boşanmıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bergüzar Korel’de sessiz kalmadı!

“Gördüğünüz gibi boşanmıyoruz” açıklamasını yapan başarılı oyuncu Halit Ergenç’in eşi, binbir Gece dizisi ile yıldızı parlayan, ardından 2016’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ile de şöhretini zirveye taşıyan Bergüzar Korel’de eşinin yaptığı açıklamalara ek, “Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin” dedi.

Geçmişe bakacak olursak!

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programında Halit Ergenç ile Bergüzar Korel hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 8 yıl önce Bergüzar Korel’le dünyaevine giren Ergenç’in Ortaköy’de 2+1 kiralık bir daire baktığı öne sürüldü. Bu iddia, ‘Acaba Halit Ergenç ile Bergüzar Korel boşanıyor mu?’ sorusunu akıllara getirmiş ve ikili hep boşanma olaylarıyla gündeme gelmişti.

Halit Ergenç, Gizem Soysaldı ile yollarını ayırdıktan sonra 7 Ağustos 2009’da ‘Binbir Gece’ dizisindeki rol arkadaşı Bergüzar Korel’le nikah masasına oturmuştu. Hatta Ergenç’in Gizem Soysaldı ile evli olduğu süre zarfında şimdiki eşi Bergüzar Korel ile görüştüğü iddiaları da o dönemde gündeme gelmişti. Başarılı oyuncu HalitErgenç bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ateş püskürmüştü. Geçtiğimiz gün de ele ele gazetecilerin objektiflerine yakalanan ikili ‘Boşanmıyoruz’ açıklaması yaptı!

 

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel kimdir?

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler