Ana SayfaÜnlülerFatmagül'ün Suçu Ne'nin Kerim'i kalemini konuşturdu!

İlgili Postlar

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin Kerim’i kalemini konuşturdu!

Bir dönem izlenme rekorları kıran, reyting sıralamalarında en önde adından söz ettiren dizi Fatmagül’ün Suçu Ne’nin oyuncularından Kerim’i; Engin Akyürek, Kitap Çıkardı! Tüm merak edilenlere ve Engin Akyürek’in kitabına dair her açıklamaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kitap çıkaran ünlüler kervanında şimdide..!

Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam ve Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Engin Akyürek de kitap çıkaran oyuncular kervanına katıldı. Başarılı oyuncu Engin Akyürek’in ‘Sessizlik’ isimli kitabında 21 öykü yer alıyor. Geçen ay Buğra Gülsoy’un kitap çıkarmak için bir yayıneviyle anlaştığı haberi gelmişti. Türkiye’nin Yıldızları isimli yetenek yarışması ile adını duyuran ardından birçok dizi ve filmlerde boy gösteren yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’te artık bu kervanda! Kitap çıkaran ünlüler arasına katılan Engin Akyürek’in 21 öyküden oluşan ‘Sessizlik’ isimli kitabı çıktı.

Kitabından 3 Öykü yayımladı!

Kitapta yer alan 21 öykünün 18’i oyuncunun düzenli olarak yazdığı ‘Kafasına Göre’ isimli dergide yayımlanmıştı. 3 öykü ise ilk kez okurla buluşacak. Engin Akyürek raflara çıkan kitabında, çocukların boş arazi görünce topu alıp koştuğu, komşuların teklifsizce birbirlerinin kapısını çaldığı, bayramların hep birlikte kutlandığı, mutlulukların, acıların paylaşıldığı eski yılları konu ediniyor.

Kitaptan bir bölüm…

Başarılı oyuncu ve yazar Engin Akyürek sosyal paylaşım platformunda kitaptan bir bölümde paylaştı:

“Arsızlığı aramızdaki ilişkinin zamansal yolculuğuyla ilgili değildi. Arsız olduğu zamanlar gözlerini bana diker, benimle dalgasını geçip kedilik görevlerini asla yerine getirmezdi. Kedinin görevleri mi olur, demeyin. Hani kendini iki sevdirir, yalandan mauvv der, oyun icabı da olsa suçluluk duygusu yaratır ya, ondan diyorum.”

“Dünyanın en güzel aşk sahnesini çekiyorduk. Kolumdaki hesap makineli saatime bakarak “Pardon! Saatiniz kaç” demişti. Saatim 8.15’i gösteriyordu. Zamanın çeyrekliğinin bir lüzumu yoktu. Yirmi geçelerde inecekti zaten. Sesini içimin kayıt cihazı hafızasına almıştı. Bütün seslerde artık onun da notası olacaktı.”

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler