Ana SayfaDedikoduGelin Adayı Hanife Sonunda Muradına Eriyor!

İlgili Postlar

Gelin Adayı Hanife Sonunda Muradına Eriyor!

İzdivaç programında uzun süre eş ararken yer alan ve bu süreçte şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, sevgilisi Furkan Alkoç’la evleniyor. Çiftin bu kararı almasında Hanife’nin babasının da etkili olduğu konuşuluyor. Gelin adayı Hanife evleniyor.

İzdivaç programlarında uzun süre yer alarak Türk halkının yakından tanıdığı bir isim olan Hanife Gürdal, Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programı ile önemli evlilik programı karakterlerinden bir olmuştu. Şimdilerde ise bir süredir birliktelik yaşadığı dondurmacı sevgilisi Furkan Alkoç ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Sosyal Medyada Mutluluk Fofoğrafları

Hanife son dönemelerde sosyal medya hesabından paylaştığı boy boy fotoğraflarla mutluluğunu dosta düşmana ilan ediyor.

Babası Duruma El Koydu!

Kızının evlenip bir an önce yuva kurmasını isteyen Hanife’nin babası, “Furkan, tanıdığımız bildiğimiz biri. Eğer niyeti de ciddiyse gelsin istesinler seni. Artık yuva kurmanın zamanı geldi” dediği öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Furkan Alkoç’un da harekete geçtiği ve müstakbel kayınpederinin bu sözleri sonrası biraz daha evliliğe odaklanarak düğün hazırlıklarına başladığı konuşuluyor. Bakalım mutlu çiftin düğün haberini ne zaman paylaşacağız?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler