Ana SayfaDedikoduAhmet Kural ile Sıla neden ayrıldı?

İlgili Postlar

Ahmet Kural ile Sıla neden ayrıldı?

2017’nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Ahmet Kural ile Sıla 2018’in başlamasıyla hayranlarını üzen çiftin ayrılık sebepleriyle ilgili ilk gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. 2017 senesine damga vuran çiftin evlenecekleri konuşulurken ikilinin ilişkileri kısa sürdü.

Ahmet Kural ile Sıla neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla, 1 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde bitirmişti. Ayrılığa sebep olarak Sıla’nın oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile buluşup baş başa yemek yemesi olarak gündeme bomba gibi düştü. Konuşulanlara göre Sıla’nın iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine soktu.

Okan Can Yantır kimdir?

Ahmet Kural, baş başa yemek durumunu öğrenince Sıla’yı arayarak sert bir şekilde tepki gösterdiği iddia edildi. Şarkıcı Sıla ise bu duruma tepki olarak Ahmet Kural’ın kendisini sürekli kısıtlamaya çalışmasından rahatsız olduğu için öfke patlaması yaşadığı ve Ahmet Kural’la birlikte olan fotoğraflarını silip Instagram hesabından takipten çıkardığı magazin kulislerinde dolaşmaya başladı.

Pişman olduğu konuşulan Ahmet Kural akşam saatlerinde Sıla ile olan fotoğraflarını sildi ve takipten çıkardı.

Ahmet Kural kimdir?

Sıla ile Okan Can Yantır’ın baş başa buluşup yemek yediği fotoğraf sosyal medyaya düştü. Ayrılığa, Kural’ın bu buluşmayı kıskanmasının neden olduğu ileri sürüldü.

Sıla Cephesinden İlk Açıklama Geldi

Ünlü şarkıcının Sıla’nın menajeri Serkan Güney gelişmelerle ilgili mini bir açıklama yaptı: “Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım’ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır.”

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler