Ana SayfaDedikoduYok artık! Seren Serengil, Seda Sayan ile barıştıklarını açıkladı

İlgili Postlar

Yok artık! Seren Serengil, Seda Sayan ile barıştıklarını açıkladı

Magazin dünyasında küs ünlülerin sayısı hızla artarken bu haberimiz herkesi şaşırtan bir barışma! Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı Star Tv’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programında Seda Sayan ile barıştıklarını duyurdu.

“Ben Seda ablaya kırıldım.”

Show TV ekranlarında yeni bir programa başlayan Seda Sayan: ‘Seda Sayan’la adlı programına geçtiğimiz hafta başladı. İlk yayınında ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın konuğu Gülben Ergen olmuştu. Program sonrasında Seren Serengil, Seda Sayan’ın Gülben Ergen’i kayırdığını iddia etmişti. Seren Serengil bu konuşmanın üzerene Show TV’de yeni programa başlayan Seda Sayan’a; “Ben Seda ablaya kırıldım.” diyerek bir gerginliğin sinyallerini vermişti.

 “Bugün bana yarın sana…”

Seda Sayan da Seren Serengil’in sözleri üzerine yaşananları şöyle dile getirdi: “Seren’in beni takipten çıkardığının farkında değildim, takipçilerim yazdı. Mesaj attım Seren’e… Beni takipten çıkarmışın dedim, cevap vermedi. Serencim ben yıllardır bu işi yapıyorum. Senin de “ablacım bana bunu sorma” dediğin zamanlar olmuştur. Ben yargı mıyım, ben kimim… Ben burada program yapıyorum. Ben size böyle bir şey yapamam. Kız her şeyi anlattı. Niye etini koparmak istiyorsunuz? “Bana bazı şeyleri sorma” dedin, tamam ablacım dedim. Konu Gülben değil. İster sev, ister sevme… Ben senin büyüğün ve ablan olarak ben seni takipten çıkarmadım. Biz birbirimize cezayı kesmemeliyiz. Ben senin ablanım. Bugün bana yarın sana… Ben artık hiç kimseyle küs kalmak istemiyorum. Ben onların programına da katıldığımda, bunu bunu sormayın dedim. Sormadınız.” ifadelerini kullanan kadırgalı barışma sinyallerini bu açıklamasıyla verdi.

Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı Star Tv’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programında aralarının bozuk olduğu ünlü şarkıcı Seda Sayan ile barıştıklarını duyurdu. Seda Sayan cephesineden henüz bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler