Ana SayfaÜnlülerGelin adayı Hanife açıldı mı? Başörtüsüz fotoğrafı olay oldu!

İlgili Postlar

Gelin adayı Hanife açıldı mı? Başörtüsüz fotoğrafı olay oldu!

İzdivaç programı ile adını duyuran gelin adayı Hanife, başörtünü çıkardı mı? Hanife’nin sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı şoke etti. Hanife, açıldı mı? Detaylar haberimizde…

Sosyal medyadan para kazanan eski gelin adayı Hanife’ye vergi şoku!

Gelin Adayı Hanife tesettürü çıkardı mı?

Hanife, izdivaç programlarının yayınlandığı dönem Zuhal Topal’ın programında gelin adayıydı. Programın en popüler gelin adayı olan Hanife, program sayesinden tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi. İzdivaç programlarının sonlanmasının ardından da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Tesettür markasının yüzü olacaktı

Gelin adayı Hanife Gürdal, bir tesettür markasını yüzü olacağı iddiaları ile gündeme gelmişti. Bu iddianın ardından farklı bir paylaşım yaptı.

Hanife’den şapkalı fotoğraf

Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından başörtülü fotoğraf yerine şapkalı fotoğrafını paylaştı. Arkadan çekilmiş olan fotoğrafta kişinin yüzü görülmese de saçları görünüyor. Hanife, bu fotoğraf ile tesettürü çıkardığı iddialarının gündeme gelmesine neden oldu.

İşte Hanife’nin tesettürsüz, şapkalı fotoğrafı

Fotoğraftaki şapkalı kişi kim?

Hanife’nin bu şapkalı fotoğraf paylaşımının ardından takipçileri ikiye bölümdü. Bazı takipçileri, “Fotoğraftaki kişi Hanife değil, kardeşi Hamide.” dese de bazı takipçileri onun Hanife olduğunu düşünüyor. Hanife, fotoğrafına yapılan yorumlara bir yanıt vermediği gibi, konu hakkında da henüz bir açıklama yapmadı.

Hanife Gürdal, yıllar önce katıldığı Zuhal Topal’ın en popüler gelin adayı olarak hayatımıza girmişti. Herkes onu gelin adayı Hanife olarak tanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler